La taifas!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » La taifas!! » Chat! » Ce spune bautura despre barbati

Ce spune bautura despre barbati

Сообщений 1 страница 30 из 36

1

Cam ce spun barbatii la bautura cam stii si tu deja si stii si cat exact te poti increde in asta. Hai sa vedem insa si ce spune bautura despre barbati - ce spune paharul pe care il are tipul pe care tocmai l-ai ochit in fata despre el?

# bere - Daca tipul dragut pe care ai pus ochii are in fata o halba de bere este mai mult ca sigur ca te afli in fata unui tip de gasca, pus pe glume si deschis. Berea este de cele mai multe ori asociata, atat de noi, cat si de reclamele cu care suntem obisnuiti la TV, cu caramaderia. Cam asa sta treaba si cu tipul acesta: ii plac petrecerile, este deschis si ii plac bancurile. Daca este o bere scumpa gen Guiness inseamna ca este un tip care tine foarte mult la imaginea lui si este un pic snob.

# Vin - Daca are in fata lui un pahar de vin, este mai mult ca sigur un exemplar intelectual, caruia ii place sa filosofeze, apreciaza arta si discutiile elevate. Ai toate sansele ca acest tip sa fie din cale afara de romantic si conventional, capabil sa iti citeasca versuri la lumina lunii. Ai mare grija insa si la reversul medaliei: probabil ca este tipicar si perfectionist.

# Vodca - Daca tipul respectiv bea vodca inseamna ca este genul caruia ii plac aventura si senzatiile tari si cauta permanent senzationalul in viata. Este probabil genul care nu accepta compromisuri si uraste rutina.

# Whisky - Ca oricarui bautor de tarie, tipului care bea whisky ii plac senzatiile tari si aventuri, dar le prefera pe cele de calitate. Are un nivel foarte ridicat al asteptarilor, ii plac lucrurile de calitate si hobbyurile cu rezonanta, cum ar fi parapanta, ski nautic sau surfing. Parerea celor din jur este foarte importanta pentru el.

# Suc sau ceva non-alcoolic - In mod evident, faptul ca bea ceva non-alcoolic iti poate demonstra ca este cu masina. Cu toate astea, chiar daca este sofer si a preferat sucul in favoarea berii fara alcool, inseamna ca este un tip ambitios si responsabil, care pune cariera pe primul plan. Bineinteles, poate avea si o anumita doza de imaturitate, dupa caz.

# Cocktail - Nu trage concluzii pripite, chiar daca cocktailul este o bautura tipica pentru femei. Nu despre orientarea lui sexuala vom trage concluzii. Un tip care bea un cocktail este deosebit de pretentios, un pic snob si cu tendinte clare inspre narcisism. Este foarte posibil sa fie un metrosexual sau in orice caz un tip care pune mult pret pe aparente si aspectul fizic.

0

2

o daaaa
cool ! :)) tnx !
+ de la mine :))

Отредактировано Wiz_ingerashul (2007-02-05 15:25:05)

0

3

Tak eu beu :
Bere des... sau foarte des :D
Whisky mor dupa dinsul :))
Cocktail asta kind ma satur de bere !

Deam vedeti voi shi persoana sunt eu ;)

0

4

Wiz_ingerashul tu esti "букет молдавии" :D

0

5

Kstati o noutate la noi in republika deam femeieli ajiung barbatii la baut..cika peste 2-3 ani asa spune statistika o sa fim 50/50%....

0

6

AnGeL написал(а):

berii fara alcool

Asa ceva nu exista ;)

0

7

AnGeL написал(а):

"букет молдавии"

maybe maybe :)) sunt Li4inosti Shirokogo Profilea ! :D

0

8

Ghen4ik написал(а):

Asa ceva nu exista

ti ne prav :) este Baltika 0 ! :)) normal ca ar fi rushine sa se numeasca bere dar totushi :) fakt esti fakt :))

0

9

Ghen4ik написал(а):

Asa ceva nu exista

no ofense, dar exista ;) informeaza-te !

Wiz_ingerashul написал(а):

sunt Li4inosti Shirokogo Profilea !

nimeni nici nu se indoieste :D

Ghen4ik написал(а):

cika peste 2-3 ani asa spune statistika o sa fim 50/50%....

poate, dar eu nu cred sa pasesc in acele 50% care beu alkogoli :D

0

10

b]Wiz_ingerashul[/b]
iti demonstrez la offline..uitete atent la baltika O alaturi este ku roshu un skris mititel 5 sau ii zero mare sh 5 mititel...Wiz ka orice bere stii kum e pro4esul..adiq kum s fabriifika..prin fermentatzie...iaq atent s te uiti..eu tot nu credeam neo spus shi nie aseara:) am kikat jios...paliubomu kit de putin da are...:)

0

11

AnGeL написал(а):

no ofense, dar exista  informeaza-te !

Exista...am facut o lectie...cu un narkolag..si nio demonstrat asta...eu da sincer nu credeam..dar...exista...

Daca Imi datsi dovezi va cred:)

Отредактировано Ghen4ik (2007-02-05 15:40:55)

0

12

Ghen4ik aaa okey.... posmotrim !!!  numai eu baltika nu beu ! Fufel :D

0

13

Wiz_ingerashul
mujishii eshtea kare kontroleaya toata berea asta...ap au gasit...k este alkool...0,2-0,3 (nusty in ce se masoara)
eu as ma starui s ma duk la mujik...sa-l intreb eu...sa-mi deee ceva info..si daq ceva iti dau...

0

14

Балтика # 0, безалкогольное.
Светлое.
Плотность - 10 или 12%.
Крепость - 0,5% vol.
Калорийность - 19,5 или 21 или 33 ккал.

Отредактировано Ghen4ik (2007-02-05 15:48:06)

0

15

AnGeL написал(а):

Wiz_ingerashul tu esti "букет молдавии"

Wiz_ingerashul написал(а):

sunt Li4inosti Shirokogo Profilea !

fu si jistoka,cineva poate sa se gindeasca la alt ceva :D

0

16

Ghen4ik написал(а):

iti demonstrez la offline

si mie te rog :D

0

17

AnGeL
iti dau akush linku si vezi singura...
intra aici: http://www.nubo.ru/pavel_egorov/russian/balt.html

P.S. nu vreu s umblu ku xeroxuri...asta daq ceea ce am scris pin akum nu teo konvins uitete la : Крепость

Pe sticla nui intodeauna scrie de kite pro4ente estea ea...ca4i nu sar vinde...
lumea poate sa creada k ii amageste...s spune k ii baltika zero..dar are grade...hmm...sh nu cred ka ar putea fi realizata adiq vinduta..da asa ei stampuesk k tipa ii zero nare grade:) sh lumea kumpara...politia kind te prinde nu se uita eshty bat sau nu:) s uita daq miroase de la tine)

Отредактировано Ghen4ik (2007-02-05 15:57:34)

0

18

Ghen4ik bere fara alcool nu-i numa Baltica :D

0

19

AnGeL
Eu ti-am dat exemplu de baltika! nas umblu eu akum s kaut prin internet sa te konving..ele toate lukreaza dupa acelasi principiu...ti-am dat exemplu...daq nu crezi kauta alta marka de bere fara alkool si uite info despre dinsa in internet si o sa te convingi!

P.S. Vrei credema vrei nu...ti-am dovedit...daq vrei cauta info si citeste!

Отредактировано Ghen4ik (2007-02-05 16:01:28)

0

20

Мр. Пушыстик написал(а):

fu si jistoka,cineva poate sa se gindeasca la alt ceva

xcineva asta cine ? :D tu ??? hehe !mai ghine nu trebu ! :D

0

21

AnGeL
kred ka te-am konvins!
M-am informat bine...credema!
De asta am si spus!

0

22

Ghen4ik ei daca zici :D

0

23

AnGeL
Nu daq zik...parq ma iei peste picior
pls nu treb...

0

24

Ghen4ik tu stii ce cred eu...uneori nu are ros sa ma rogi ;)

0

25

AnGeL
Treaba ta ce crezi tu...dar...ytotusi ce vrei sa-ti mai dovedesc...cum sati mai dovedesc adika..???

0

26

Ghen4ik написал(а):

Treaba ta ce crezi tu

acelasi lucru am vrut sa spun si eu :D
poti sa nu imi mai demonstrezi, oricum eu cred ca este bere fara alcool!

0

27

AnGeL
ce crezi tu asta deam ii prostia  omeneasca...
mdeea...iaq tu eshty kadru...poti sa crezi:)
prosta daq kindva kumva ai s papadeshty ku berea asta tipa fara alkool..sa-ti aduci aminte ca cineva cindva..tio spus de asta ;) fara suparare

Отредактировано Ghen4ik (2007-02-07 13:59:44)

0

28

Ghen4ik poate ai dreptate dar totusi nu m-ai convins

0

29

AnGeL
:)) ehh young lady:)
Deam kum vrei...:) dumnezeu ku tine Ingerasule :P :)

0

30

Ghen4ik merci :D

0

Вы здесь » La taifas!! » Chat! » Ce spune bautura despre barbati