AnGeL
Tat ii batz ggg:)
Ce spune bautura despre barbati
Сообщений 31 страница 36 из 36
Поделиться312007-02-07 16:30:42
Поделиться322007-02-10 15:01:25
daca a ajuns vorba de alcool eu deobicei spun pas... Wiz demult viseaza sa ma vada bot cleampa dar din pacate niciodata nu ma prins in asha conditsie... la mine totul depinde de compania cu care eu servesc... deobicei у bere dar des intrebuintsez shi coniacul... vodka numai de calitate(dar foarte rar)... coctailuri nu.. eu singur cindva am lucrat barman shi am incercat de toate... bautura curata у mai buna apoi shi mai ushor te ajunge shi mai ushor itsi da drumu....(luatsi asta in consideratsie cind vretsi sa servitsi ceva alcoolic.) intradevar deabinelea bat in viatsa mea am fost de vreo 3 ori... dar in comparatsie cu ceeilaltsi consumatori de bautiri spirtoate eu tsin minte еще су sa petrecut.
P.S. nu ma provocatsi la baut vetsi perde....
Поделиться332007-02-10 16:12:00
Wiz demult viseaza sa ma vada bot cleampa
buahaha cac vsio znacoma pe mine mai multi vor sa ma vada in stare de ebrietate, dar pina in momentul de fatza inca nimeni nu a reusit!!
Поделиться342007-02-11 06:41:04
Wiz demult viseaza sa ma vada bot cleampa
O daaaa !!! De kite opri zice ca ma imbat shi NICI macar o data nu so imbatat !!! Zici ca depinde de companie ??? DA shi eu tis companie rea???? eaca tu ganeshti !@!! :banned: :glare:
cu ceeilaltsi consumatori de bautiri spirtoate eu tsin minte еще су sa petrecut.
nu te lauda ca eu tot !
Поделиться352007-02-12 15:04:34
Wiz... tu nu eshti companie rea.. dar treb sa intselegi cind voi prietenii mei suntetsi alatur eu am un simts ca treb sa urmaresc dupa voi ca sa nu facetsi vreo trasnaie... shi asta numi permite sa ma imbat... intselegi?
Поделиться362007-02-12 17:06:11
Wiz... tu nu eshti companie rea.. dar treb sa intselegi cind voi prietenii mei suntetsi alatur eu am un simts ca treb sa urmaresc dupa voi ca sa nu facetsi vreo trasnaie... shi asta numi permite sa ma imbat... intselegi?
eri precis te-ai uitat dupa mine.... :banned: unde ple erai diminiata cind ma durea capul ??? aaaa ???