La taifas!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » La taifas!! » Здоровье/Sănătate » Despre fumat

Despre fumat

Сообщений 61 страница 67 из 67

61

Ghen4ik cunosc o gramada, nu sunt o raritate
personal am invatzat mult shi din greshelile proprii, suntem totushi oameni, shi dat ne este sa greshim )))

0

62

la mine tot asa o fost multe cazuri k am gresit in viata...dar m-am invatat minte...blin:(

0

63

totushi nu face sa confundam greshelile cu prostiile pe care le'am facut
personal am facut multishoare prostii la timpul meu, dar nu regret citushi de putzin )))

0

64

Ghen4ik написал(а):

daq vrei fumeaza..sh nu te viibi ku sapa la avioane

haha ! :D

KilyGonzales написал(а):

dumnezeu

Dumnezeu se scrie cu D mare ! ujasss :)

0

65

AnGeL написал(а):

poate pt tine! dar eu incerc sa-i inconjor pe cei ce fumeaza indiferent ce tigara are in miina

malageti :)

AnGeL написал(а):

100% lumea e plina de actori

tema in filosofie :) cel mai mare prikol e ca kind iti arti adevrata fata nimeni nu te crede :)) hehe ! asha interesant... de parca oamneii nu vreau sa vada adevarul :) haha !

Da mie imi place sa fak greshelile proprii... ma inerveaza kind cineva ma invata cu cuvinte... cu exemplu inka-i normal... eu mai bine singur merg prin viata... e mai greu dar e mai sigur... shi daca gresheshti nai pe cine invinui dekit pe tine insushi :) eac asha ! :)
KilyGonzales tak eu 4iota nu mama vrubit.... tu kiti ani ai ? :D

Отредактировано Wiz_ingerashul (2007-02-17 20:00:53)

0

66

[`XP` написал(а):

]Blin de cind nu am intrat pe aici  ! :( am intelesc ca va intilniti pe 14 februarie ,dar din pakate nu am sa fiu ! Duminika blin a duc inapoi la invatzatura !MDea ! Si referitor la fumat ,stiu ca am incercat si mai nu mi-am varsat  :bad: si matzele ! :)) Da inca ce am incercat ...... ! Am luat tutun curat si l-am pus in gazeta (asta la bunici ) ! Si puteai sa ghicesti ceea ce am mincat la prinz ! :D:))) Si de atunci nu mai incerc si nici nu vreau !  :bb:

ai prinit o buna lectzie prietene :PPP

da eu numa cind beu na

0

67

Maroi написал(а):

da eu numa cind beu na

eu tot,v printipe asta simbata so observat :))))))

0

Вы здесь » La taifas!! » Здоровье/Sănătate » Despre fumat