La taifas!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » La taifas!! » Женский форум/Forumul feminin » De ce au nevoie barbatzii ??

De ce au nevoie barbatzii ??

Сообщений 1 страница 30 из 68

1

Barbatii au nevoie de o femeie intelegatoare

Majoritatea barbatilor nu stiu ce le trebuie. Asa ca este important sa ajuti barbatul de langa tine sa-si identifice nevoile. Un barbat de obicei greseste de 3 ori intr-o relatie. Unii poate de mai multe ori si unii mai putin. Trebuie doar sa stii ca greseste. Fara dar si poate.

Intrebarea care se pune este "Cum vei trece peste asta?" Un barbat are nevoie de o femeie care sa inteleaga de ce el a gresit pentru a intelege de ce a facut asta si sa n-o mai repete.

Barbatii au nevoie de o femeie rabdatoare

Tot calcatul asta stramb are nevoie de rabdarea ta. Majoritatea barbatilor sunt de obicei foarte inceti in ceea ce priveste adaptarea. Multi barbati au tendinta sa fie lenesi, incapatanati si tari de cap.

Barbatii au nevoie de spatiu

Orice femeie stie acest lucru. Totusi, atunci cand esti indragostita, este greu sa-i oferi spatiu. Vrei sa petreci cat mai mult timp posibil cu el. Cand nu este prin preajma, te simti singura. Daca ii vei explica acest lucru, va intelege, dar tot va vrea sa petreaca timp fara tine. Pentru a rezolva aceasta problema, stabileste zilele in care fiecare petrece timp fara celalalt. Apoi zilele cand petreceti timpul impreuna.

Barbatii au nevoie de prietenii lor

Este important sa intelegi ca prietenii lui sunt acolo inaintea ta si ca probabil vor fi acolo si dupa ce tu pleci. La programul cu zilele pentru fiecare, include si zilele cu prietenii fiecaruia in parte. Este bine sa identifici cat timp vrea partenerul sa petreaca cu prietenii lui. O alta problema ar fi daca are ca si prieteni o femeie. Mai ales daca isi petrece timpul liber cu ea.

Barbatii au nevoie de o femeie care sa le stea alaturi

Stai alaturi de partenerul tau in atingerea telurilor sale. Chiar daca greseste. De aceea, e bine sa ai cam aceleasi teluri ca si el. Cel mai important este sa ai pe cineva cu care poti lucra ca sa dobanditi telurile comune. Distractia nu este neaparat atunci cand iti atingi telul, ci drumul impreuna pana acolo.

Barbatii au nevoie de o femeie care are incredere in ei

Daca ai avut parte de multe relatii nereusite, acesta va fi un lucru greu de facut. Dar trebuie sa ai incredere in el. Chiar daca mai greseste. Doar din greseli va invata. Daca nu poti avea incredere in el, mai bine lasa-l si nu-l trage inapoi.

0

2

aici spoate de adaugat ca barbatiii sunt niste copii care trebuie atentie permanenta ;
tare multe persoane (feminine) pur si simplu nu vor fi deacord cu textul de mai sus ;
textul de mai sus alcatuieste /formeaza o fiinta (femeia)firava de parca faci o descriere unei persone apropiate :bb:  ;)  :)

0

3

gg :D
da eu am nevoie de ideal, mai mult nishi nnumi trebu :) esti kandidatki??? :D

Отредактировано Wiz_ingerashul (2007-03-17 10:28:13)

0

4

Wiz_ingerashul написал(а):

da eu am nevoie de ideal, mai mult nishi nnumi trebu  esti kandidatki???

imi pare rau atunci pentru tine... "ideal-ul" nu exista in lumea asta,daka de privit lukrurile real~

numai daka te indragoste6ti,atunci,tzi se pare ka e ideal,i to,,, ne vsegda...

da shi za ideal tu ai  ? anuk apadelisi,numai ka nu in tem aasta,ka admin-u se enerveaza !
;)

0

5

Ghendosik

Ghendosik написал(а):

aici spoate de adaugat ca barbatiii sunt niste copii care trebuie atentie permanenta ;

+1,da prosta primetiti tre' ka fetele exakt asha au nevoie de atentzie,daje de mai muulta !

0

6

Onyx_ написал(а):

imi pare rau atunci pentru tine... "ideal-ul" nu exista in lumea asta,daka de privit lukrurile real~
numai daka te indragoste6ti,atunci,tzi se pare ka e ideal,i to,,, ne vsegda...
da shi za ideal tu ai  ? anuk apadelisi,numai ka nu in tem aasta,ka admin-u se enerveaza

totul e ideal in felul sau ;)
idealul meu....hmmmmm...... treb vreo 3 ore de scris :) shi nu o sa incapa intrun post ;) hehe....

0

7

...... treb vreo 3 ore de scris

dap makar in linii generale ...  :rolleyes:

0

8

Onyx_ написал(а):

Wiz_ingerashul написал:
...... treb vreo 3 ore de scrisdap makar in linii generale ...

aga :rolleyes:

0

9

:D

wiz,nu ti popal !!!! :))))))))))))

0

10

GG shi serios sa scriu :) ??

0

11

nu da ! :)

singur teai laudat ! :))))

dawai,apukate de treaba !

0

12

Onyx_ написал(а):

"ideal-ul" nu exista in lumea asta

fiecare are conceptia sa asupra vietii si spre exemplu idealul meu pt tine nu mai e ideal asa ca Wiz poate totusi sa intilneasca persona ce conform criteriilor sale este ideala ;)

0

13

:D vreu shi eu un ideal ... da nu shtiu kriteriile idealitatzii pe kare le kaut :rofl: da hate nu kaut :Dshi nishi kriterii n-am :D karoce matinka m-atzi inteles :D ... oameni sa fim ` na :D

0

14

Lyusik....daq seva eu is ideal ! numa s nu zisi lu nimeni ! ;)
asta sekret ! ;)
din punktul meu de vedere.........nam nisi un minus !
numa ca asta sekret.....eu nu le zic nimanui !
pentru mine fiecare om este ideal ! fiecare minus si plus ii un ideal ! :P
:D

0

15

shi serios sa scriu  ??

dap kum!!!!

0

16

zZOLiK написал(а):

pentru mine fiecare om este ideal

eaca asta-i drept... Oameni voi sunteti unici in felul vostru.... Citi oameni care Triesc in Molodova stau pe forumul acesta shii ii kema Vitalik, Irina, Lucika etc. shi care au aceste nickuri???? va spun eu ca sunteti unici :D dar dac sunteti unci ap normal ca sunteti iideali :D gg sper ca mati inteles....
Ce tine de idealul meu.... hmmmm.... frumoasa (nu neaparat 90-60-90), cu ochi albashtri sau cafenii sau suri :) cu par lung ;) intelegenta, natrurala, sa nu fie fatarnica.... sa fie flexibila la caracter, sa fie oleaca nebuna :D sa aiba un scop in viata bine determinat.... sa-mi fie mie bine ushor shi inrteresant cu ea :) sa shtie ce vrea un barbat.... :)) asta asha pe scurt :)

0

17

aga....mecitai !
de care ai sa te indragostesti aceea si o sa fie...ideal nna ! :P

oricum ne ploho !
eu as mai adauga ochi negri :)
abajaiu ! :D

0

18

frumoasa (nu neaparat 90-60-90), cu ochi albashtri sau cafenii sau suri  cu par lung  intelegenta, natrurala, sa nu fie fatarnica.... sa fie flexibila la caracter, sa fie oleaca nebuna  sa aiba un scop in viata bine determinat.... sa-mi fie mie bine ushor shi inrteresant cu ea  sa shtie ce vrea un barbat.... ) asta asha pe scurt

:tease:  uff... ap dar a5a ideal ai...
hmm... neploha 6i vazmojna,insa

zZOLiK написал(а):

de care ai sa te indragostesti aceea si o sa fie...ideal nna !

foarte korekt

zZOLiK написал(а):

eu as mai adauga ochi negri
abajaiu !

da eu alba6tri :D
:heart:

0

19

^ da nii in general ini plak oamenii ku ochi :D

0

20

zZOLiK написал(а):

eu as mai adauga ochi negr

shi nie  ni-ar fi plakut sa am okii negri .. da daq ne dano ... :) deam shi s fak .. :D
ma multzumesk ku a mei verzi-albashti ( depinde nu shtiu de ce ... :D de timp .. de dispozizzie .. hz ... nu inteleg) :D

dreep написал(а):

da nii in general ini plak oamenii ku ochi

dreep tu shi .... tfiu tfiu ....

0

21

eu prosta am in vedre k konteaza kum tu eshti shi shi tu fashi... da nu kum is okii.... iak eu dak a s traiesk ku sotsu mai mult di 70 di ani ap atunshi el na s mai aiba ochi frumoshi.... sh eu shi s fak atunshi? sani kumpar unu ku ochi mai frumosh? :lol:  eu dak iubesk pi shineva nu pot s dsik k pt oki sau pt koafura sau pt haini.... klar k asta tari poati s atraga... da paliubomu... dak iubesk ku adevarat nu pot s dsik pt shi

0

22

dreep написал(а):

u prosta am in vedre k konteaza kum tu eshti shi shi tu fashi... da nu kum is okii.... iak eu dak a s traiesk ku sotsu mai mult di 70 di ani ap atunshi el na s mai aiba ochi frumoshi.... sh eu shi s fak atunshi? sani kumpar unu ku ochi mai frumosh? :lol:  eu dak iubesk pi shineva nu pot s dsik k pt oki sau pt koafura sau pt haini.... klar k asta tari poati s atraga... da paliubomu... dak iubesk ku adevarat nu pot s dsik pt shi

tinuta tot conteaza intr-o oarecare masura :) pur simplu pentru mine ochii conteaza tare mult :) eu prosta ma tirii sa ma uit in ochi frumoshi :) dar nishte miini gingashe prosta imi rupa bashnea.... tak karo4e eu nu mai continui :) ca amush o sa shtiti toate punctele slabe ale mele :D lolz

0

23

of, krochi
eu is deakord k ochii konteaza.... adiq contactul vizual.....(tfu.... mai nam skris sexual))))

dupa parerea mea:
barbatsii au nevoie de femei.... :rolleyes:

0

24

pararea mea: femeile au nevoie de barbati ;)

0

25

pararea mea: femeile au nevoie de barbati

am multe argumenti pro sh multi contra....

Отредактировано dreep (2007-05-14 21:24:36)

0

26

mda... eaka voi razveli ai4 temu despre ideal:))))
despre ceea ce au nevoie:))
wiz da daka nu ar fi femeile ce aveai sa fa4 ku .... ????
a6a ka ne nada ka ele au nevoie den oi shi noi tot avem nevoie de ele :)
Votak!!

0

27

ReDBull написал(а):

wiz da daka nu ar fi femeile ce aveai sa fa4 ku .... ????

kred k era sash skimbe orientatsia  :rofl:

0

28

ReDBull
am gasit o fraza in net shi ea ma caracterizeaza shi pe mine:
Ea izvrashenetsi, ea ne toka liubliu ib*ti telo no i trah*ti mozghi!!!! tak 4to devushka doljna biti i s telom i s mozgami!
sorry pentru cuvinte necenzurate dar asha suna mai bine :)
cred ca tot am spus cu fraza asta :)

0

29

da ladna tats asha dsik..... da na samom dele.........

0

30

1. eu nu sunt toti :)
2. fraza e super shi cu sens :)
3. eu intradevar cred in asta :)

0

Вы здесь » La taifas!! » Женский форум/Forumul feminin » De ce au nevoie barbatzii ??