da asta kum?
asta-i tejolii slu4ai eu sunt idealis shi am principii dar la un moment dat am fakut un compromis singur cu mine shi de care acum tareeee jalesc
La taifas!! |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » La taifas!! » Chat! » О чём ты счас думаеш? / La ce te gîndeşti acum? - 2!
da asta kum?
asta-i tejolii slu4ai eu sunt idealis shi am principii dar la un moment dat am fakut un compromis singur cu mine shi de care acum tareeee jalesc
ori tu shv dramatizezi.... ori eu shv nu intseleg....
ma gindesk di mai dimult k ash vre s ma duk la psiholog
da ce eu dramatizezi?
dar ce nu intelegi?
poate explic....
am fakut un compromis singur cu mine
asta kum?
poate explic....
:yes: explica
am incercat sa calc peste unu din principiile mele.... shi acum primesc consecintele inapoi intodeauna aveam acest principiu shi incercam sa-l pastreaz, el imi aducea multe hmmmm..... suferinta intrun fel, dar dupa ce am pashit peste el am shi mai mare chin.... eac asha! nu va lasati de principii
ma gindesk k diseara ma duk la adunare de parintsi la malaia .. shi tare ni-i streomna
ma tem k numa a sa ma inroshesk shi a sa stau ku kapu in jos 2 ore sau kit akolo ... offff .. kopkii eshtea ...
inainte ma duceam shi eram ashe mindra ... da amu ... offfofof...
inainte ma duceam shi eram ashe mindra
imi inchipui
eu ma gindesc ca uite ce soare si poof afara da eu trebuie sa plec
eu ma gindesk la ce profil s ma duk....
eu ma ghindesc la anii de liceu.....
imi inchipui
neee.. serios...
eu ma ghindesc la anii de liceu.....
shi eu
pt k profesoara pe care eu am trimis-o matinka .. sau nu .. asta nu-i asheea... karoce ni-o luat kaietu shi o citit la urma tat shi scriem eu ku kolega mea de dinsa nerushinata kum e o putut sa citeaska ...
ap amu a sa fie diriginta lu sormea ... shi ea ieri imi spune tipa vezi kum se intoarce roata .. .sau ceva de genul asta .. shi ma gindesk .. shi s fak .. s-o las pe malaia aishi sa plateaka greshelile mele sau sa o skimb la alta shkoala
Отредактировано ♪♥LUSYK♥♪ (2007-05-24 09:43:38)
s-o las pe malaia aishi sa plateaka greshelile mele
nu trebu o sa fie ceva strashnik!
eu am avut cam ceva asemanator...nu ma simteam tare bine dar apoi paralel
♪♥LUSYK♥♪
jostka!
eei karoce .... a s intreb parintii ce au de gind sa faka..
da kam nu vreu sa ma priznaesk shi fashem eu la dinsa la lektzii
ma ghindesc la ploaie!!!
ma gindesk k ploua
da eu ma gindesk la sheva kare pt mine la moment este o enigma ... dar in kiteva ore sper sa nu mai fie o enigma ...
shi ka ash vre asta sa fie ... k kind rogi pe-un patzan sa te ajute .. ap precis c-o face ....
da eu ma gindesk la sheva kare pt mine la moment este o enigma ... dar in kiteva ore sper sa nu mai fie o enigma ...
shi ka ash vre asta sa fie ... k kind rogi pe-un patzan sa te ajute .. ap precis c-o face ....
tat asta pt mine ii enigma
eu ma gindesk k az un baiet nio spus k ma iubeshti.... sh ma gruzesk.....
tat asta pt mine ii enigma
exxx
iaq kind itzi spune k te iugheshte ,... da tu nu simtzi niq .. ap iaq inteleg shi gruz ))
nu te invidiez
ma gindesk k am fakut o prostie inka mai mare :laugh:
da tu nu simtzi niq .. ap iaq inteleg shi gruz ))
aha...tare greu...pt ca nu vrei sa-l jignesti, sa-i fringi inima etc
yepp
da eu am mai fakut o nebunie :bb:
♪♥LUSYK♥♪
da shi ai mai fakut?
iuhuuuuuuu!! :jester:
eu ma gindesk ka maine la 13.00 am examenus :hysteric:
ei iaq,padumae6 :dirol: nu numa eu am
buenas noches
dreep
eei .. da shi ... k eu pot
konkret nu pot sa dzik .. k ii mult de povestit
Onyx_
buenos dia
da shi te gruzeshti?
aha...tare greu...pt ca nu vrei sa-l jignesti, sa-i fringi inima etc
mai bine deodata spune shi tat o sa fie bine... vremea e leak bun, dar din jele sa nui spui.... eaca sat-i jestoka! sa nu cumva sa dati barbatilor speranta.... pe ei asta ii omoara provereno!
ma gindesk k az o fost o zi destul de stranie.... shink shel mai straniu ii k nu mam inervat pre tari k la mini kompu so strikat....
ma ghindesc ca vreau sa beu ceva rece !!!! urgeeeent!!!!
bagate in frigider
Вы здесь » La taifas!! » Chat! » О чём ты счас думаеш? / La ce te gîndeşti acum? - 2!