doar k noi oleaq OFFtopim
noi offtopim peste tot ! Lana vorbim despre animale ! A mea vrrea sa manince deobicei la ora 2-3 Noaptea shi Ghiceshte pe cine ea trezeshte ca sa o hranesca ????
Отредактировано Wiz_ingerashul (2007-01-18 11:12:38)
La taifas!! |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » La taifas!! » Домашние животные/Animalele domestice » Animalutsele mele iubite...
doar k noi oleaq OFFtopim
noi offtopim peste tot ! Lana vorbim despre animale ! A mea vrrea sa manince deobicei la ora 2-3 Noaptea shi Ghiceshte pe cine ea trezeshte ca sa o hranesca ????
Отредактировано Wiz_ingerashul (2007-01-18 11:12:38)
noi offtopim peste tot !
da angel s supara
A mea vrrea sa manince deobicei la ora 2-3 Noaptea shi Chiceshte pe cine ea trezeshte ca sa o hranesca ????
da oare pe cine
Da tu sa vezi aista-i kadru.... e tolkom nici nu miauna asha parca tipa !!! Pe urma vine la Fata ta shi cu laba drept in nas !!! shi cind te scoli sai dai o pernba in cap ap fugeee depaaaarte !!!! Skotina..... dar o iubesk
Da tu sa vezi aista-i kadru.... e tolkom nici nu miauna asha parca tipa !!! Pe urma vine la Fata ta shi cu laba drept in nas !!! shi cind te scoli sai dai o pernba in cap ap fugeee depaaaarte !!!! Skotina..... dar o iubesk
da a mea - alba shi pushistaia da la mine sus pe stenka is multeeeeeee jukarii... shi intr-o zi ini vene s ma vir in pamint k n-o gaseam....da ea era pe stenka intre 2 mitzi ( jukarii ) tot albe shi nici nu-mi dadusem seama ..o kautam peste tot loku' deam shi peste fereastra ma uitam da ea statea nemishkata pina n-o mishkat oelaq koada n-am spalit-o .... animala m-ao shuganit pipets
la mine tot asha kadru se ascunde undeva shi no mai gaeshti.... da eu nebunesk deam ma duk afra sa o kaut da ese de undeva asha davolinaia inka shi de krapat shere !
la mine tot asha kadru se ascunde undeva shi no mai gaeshti.... da eu nebunesk deam ma duk afra sa o kaut da ese de undeva asha davolinaia inka shi de krapat shere !
aga... la mine tot ashe era... mai ales kind s-o askuns dupa pian eu iara nebuna de kap
da loku ei preferat era sub pat.... da ashe kaif prine kind eu ma ridikam de pe pat shi nu-i vedeam koada
Iaq eu vreu s am o mitza akasa) mititica so hranesk ku pipetka ))
shi eu vreu mitza..da am un papugai...Siuzi o keama...ii maladetz fata asta la mine!m-askulta,ma iubeste
♪♥LUSYK♥♪ eu cind avem pisica am deseori aveam asa situatii ca trebuia so caut dar o data intradevar deja innebuneam cautind...era tirziu deam si m-am culcat...cind simt ceva caldutz ce aproape nu se mishka...era mitza mea ce dormea la mine in pododialnik
...Siuzi o keama...ii maladetz fata asta la mine!m-askulta,ma iubeste
inca o fata care il iubeshte pe biggi...........Kitsunea are konkurenta
Iaq eu vreu s am o mitza akasa) mititica so hranesk ku pipetka ))
tre multa responsabilitate cu un animaluts asa mititel...........
:mdaa:
...era mitza mea ce dormea la mine in pododialnik
tre multa responsabilitate cu un animaluts asa mititel.........
da-da..... tzin minte la mine o matusha imbla ku mitza la veterinar ... ii pune pikuratori :swoon:
Вы здесь » La taifas!! » Домашние животные/Animalele domestice » Animalutsele mele iubite...