La taifas!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » La taifas!! » Домашние животные/Animalele domestice » Animalutsele mele iubite...

Animalutsele mele iubite...

Сообщений 31 страница 42 из 42

31

♪♥LUSYK♥♪ написал(а):

doar k noi oleaq OFFtopim

noi offtopim peste tot ! Lana vorbim despre animale ! A mea vrrea sa manince deobicei la ora 2-3 Noaptea shi Ghiceshte pe cine ea trezeshte ca sa o hranesca ???? :D :rofl:

Отредактировано Wiz_ingerashul (2007-01-18 11:12:38)

0

32

Wiz_ingerashul написал(а):

noi offtopim peste tot !

da angel s supara :(

A mea vrrea sa manince deobicei la ora 2-3 Noaptea shi Chiceshte pe cine ea trezeshte ca sa o hranesca ????

da oare pe cine :D

0

33

Da tu sa vezi aista-i kadru.... e tolkom nici nu miauna  asha parca tipa !!! Pe urma vine la Fata ta shi cu laba drept in nas !!! shi cind te scoli sai dai o pernba in cap ap fugeee depaaaarte !!!! Skotina..... dar o iubesk :D

0

34

Da tu sa vezi aista-i kadru.... e tolkom nici nu miauna  asha parca tipa !!! Pe urma vine la Fata ta shi cu laba drept in nas !!! shi cind te scoli sai dai o pernba in cap ap fugeee depaaaarte !!!! Skotina..... dar o iubesk

:rofl:
da a mea - alba  shi pushistaia da la mine sus pe stenka is multeeeeeee jukarii... shi intr-o zi ini vene s ma vir in pamint k n-o gaseam....da ea era pe stenka intre 2 mitzi ( jukarii ) tot albe shi nici nu-mi dadusem  seama ..o kautam peste tot loku'  deam shi peste fereastra ma uitam :D  da ea  statea nemishkata :D pina n-o mishkat oelaq koada n-am spalit-o .... animala m-ao shuganit pipets :D

0

35

:D
la mine tot asha kadru se ascunde undeva shi no mai gaeshti.... da eu nebunesk deam ma duk afra sa o kaut da ese de undeva asha davolinaia inka shi de krapat shere ! :D

0

36

la mine tot asha kadru se ascunde undeva shi no mai gaeshti.... da eu nebunesk deam ma duk afra sa o kaut da ese de undeva asha davolinaia inka shi de krapat shere !

aga... la mine tot ashe era... :D mai ales kind s-o askuns dupa pian eu iara nebuna de kap :D

da loku ei preferat era sub pat.... da ashe kaif prine kind eu ma ridikam de pe pat shi nu-i vedeam koada :lol:

0

37

Iaq eu vreu s am o mitza akasa) mititica so hranesk ku pipetka :)))

0

38

shi eu vreu mitza..da am un papugai...Siuzi o keama...ii maladetz fata asta la mine!m-askulta,ma iubeste

0

39

♪♥LUSYK♥♪ eu cind avem pisica am deseori aveam asa situatii ca trebuia so caut :D dar o data intradevar deja innebuneam cautind...era tirziu deam si m-am culcat...cind simt ceva caldutz ce aproape nu se mishka...era mitza mea ce dormea la mine in pododialnik :rofl:

0

40

Biggi_Friggi написал(а):

...Siuzi o keama...ii maladetz fata asta la mine!m-askulta,ma iubeste

inca o fata care il iubeshte pe biggi...........Kitsunea are konkurenta :lol:

0

41

Ghen4ik написал(а):

Iaq eu vreu s am o mitza akasa) mititica so hranesk ku pipetka ))

tre multa responsabilitate cu un animaluts asa mititel...........
:mdaa:

0

42

AnGeL написал(а):

...era mitza mea ce dormea la mine in pododialnik

:rofl:

kissa написал(а):

tre multa responsabilitate cu un animaluts asa mititel.........

da-da..... tzin minte la mine o matusha imbla ku mitza la veterinar ... ii pune pikuratori  :swoon:

0

Вы здесь » La taifas!! » Домашние животные/Animalele domestice » Animalutsele mele iubite...