La taifas!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » La taifas!! » SEX! » Virginitatea.

Virginitatea.

Сообщений 31 страница 54 из 54

31

AnGeL
s cresti mare!

0

32

fiecare om ar vrea ca partenerul luii sa fie virgin...sa stie ka nimeni nu s-a 'atins' de dinsa sau dinsul...
da daca o kalkat deam unu pe bek..apu si celallalt are voie...adika
daca te intilnesti de mici kopii si amindoi sint virgini atunci da!se merita unul pe altul,da daca baiatul a fakut dananaia...nu trebuie sa ceara de la fata ca ea sa fie virgina...doar el a pakatuit deam...

0

33

Biggi_Friggi написал(а):

fiecare om ar vrea ca partenerul luii sa fie virgin...sa stie ka nimeni nu s-a 'atins' de dinsa sau dinsul

eu cred ca baietii nu prea vor fete virgine :D ei nu prea stiu cum sa procedeze in asa situatii si le este frica sa nu provoace partenerii durere

0

34

AnGeL
ai dreptate... fata vergina in pat e padure... in sens ca e ca lemnul... nu shtie cum sa mishte cu sa ritmeze. Cine nu shtie va spun eu, cei care ihsi simt parnerul de pat niciodata nu vor mai repeta un sex cu o virgina... purshisimplu apare o dilema. Tu simtsi ca o doare dar nici sa te opreshti nu trebuie pentruca dca ai inceput shi nu termini ea va fi traumanta... apoi exitatrea ta trebuie so tsii permanent la nivel dar cum so faci cind shtii shi simtsi ca o doare.... nuu pentru mine so terminat cu verginile.

0

35

Knopca_86 написал(а):

ai dreptate... fata vergina in pat e padure... in sens ca e ca lemnul... nu shtie cum sa mishte cu sa ritmeze.

Nu sunt deacord! Credema ca shtiu...shi nu sunt ka lemnu! Nu toate...sunt sh lemn :)

0

36

eu is de akord ku Ghena...daca esti virgina...totuna te-ai mai uitat tu la filme erotice si iti dai seama,adika makar idee ai...kum se face...instinctul  la urma urmei

0

37

Kitziunia написал(а):

instinctul

oooOoo da el face totul pu noi...daq sincer nishi nu observi kum tat s petreshi...:) pu prima data:)

0

38

raz dva...si monitza o minkat banana

0

39

Kitziunia
:)

Te lashi dus de val...sh parq eshty in trans...merji tat ka pi apa:)) gggg

0

40

hai mai zi ce senzatii kapeti?

0

41

Kitziunia
ggg asta deam privat...da daq cesna...nishi nu poti s explici..mdea..

0

42

Knopca_86 написал(а):

ai dreptate... fata vergina in pat e padure... in sens ca e ca lemnul... nu shtie cum sa mishte cu sa ritmeze.

eu tot nu sunt deacord!!! nu toate sunt asa...dupa cum a mai spus Kitziunea la noi este prezent un oarecare instinct...care la unele e mai evoluat...la altele mai putin :)

Knopca_86 написал(а):

nuu pentru mine so terminat cu verginile.

zici tu...da nici nu stii cum intr-o buna zi mai dai peste vrio una :D

0

43

Angel eu am o calitate... mai bine spus un principiu daca am spus fac... chiar sa fie armaghedon daca am spus asha asha va fi...

0

44

Knopca_86 написал(а):

chiar sa fie armaghedon daca am spus asha asha va fi...

bine spus...dar totusi nu cred ca ai sa reusesti in orice situatie sa eviti unele consecinte nefavorabile pt tine...nu ai sa ma convingi in contrarul!

0

45

AnGeL dar pentru ce sa evit ceva eu primesc totul asha cum este shi chiar daca sa intimplat ceva ce nu miam dorit numi fac griji pentruca nici nu am de gind sa actsionez contra acestui fapt ii voi da un nou vector doar atit

0

46

Kitziunia написал(а):

raz dva...si monitza o minkat banana

:D:D:D:D:D:D:D fa Vika ia shi ai mai spuso SUPER RESPEKT +1

ne ajidal

nu exageram cu smile-urile!!!

Отредактировано AnGeL (2007-02-03 12:06:39)

0

47

Knopca_86 написал(а):

Angel eu am o calitate... mai bine spus un principiu daca am spus fac... chiar sa fie armaghedon daca am spus asha asha va fi...

mai ce solariditate

shi in privintza la ce anume? o faci?

0

48

asa-i Vitea,,tatii ii viata asta ii legat de asta//.... :P

0

49

Фетелор !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ла вой прима партидэ де секс кредкэ контязэ фоарте мулт - кэчь Виржинэтатеа воастрэ се ефектуязэ астфел

Отредактировано AnGeL (2007-02-03 12:07:37)

0

50

Maroi
poshla :swoon:

0

51

Knopca_86 написал(а):

voi da un nou vector doar atit

poate...dar sunt situatii in care nu gindesti la moment, si poti face ceva neplacut!

0

52

off.... nushtiu.... in ziua de azi totsi au diferite pareri despre asta....
pt majoritatea prietenilor mei s fii vergina la 16 ani asta insamna k ku tini sheva ni to...
pt altsii s nu shii la 16 ii shv strashnik.... kum tu pots?
nii kakta nii paralel.... eu nu intseleg di shi di fakut din asta shini shtie shi.... poate ini explikats sh nii di shi verginitatea ii asha di pretsioasa?

0

53

da' cum de aflat dacă-i virjină ?

0

54

Erick
întrebi

0

Вы здесь » La taifas!! » SEX! » Virginitatea.