La taifas!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » La taifas!! » Chat! » О чём ты счас думаеш? / La ce te gîndeşti acum?

О чём ты счас думаеш? / La ce te gîndeşti acum?

Сообщений 331 страница 360 из 1000

331

da eu ma gindesk la dsiua di mini))))))))   sh is veeeeeeeeeeery happy.......   
ma gindesk dak sani fak lektsiili sau nu..... sh dk profii dau voi s nu fashi lektsiili..... sh is yak iar deam pre fericita ... ma apuka krochi..... amush ma arunk pisti balkon de fericire.... da voi nu retraits k kamera me ii la a doilea etaj.... sh kad eu drept pi terasa.... asha k na s mor..... prosta treb s ma kalmez di fericire)))))))))   nushtiu.... am pre mult energie in mini amu sh nu intseleg pi shi so keltui.... treb di fkt vriun pribor k eu s dau energie elektrika.... asha sh tata a  s s uiti mai satisfakut la telik(lui nush di shi ii plashi kin eu ma kinui) da sh eu am s slaghesk...... vsio.... eu mor..... kin vini o dat dsiua di mini????????????????    eu dibilesk patihoniku.... sarmanu kopkil... la asha virsta...... ma duk s kat aghiazma..... dak nu gasesk... esti balkonu))) hmmmm...... intiresna da shi eu mini a s prinesk.....   dak na s am nik normal ap ma arunk di 2 ori de la balkon..... lijb s nu shib varianti di tipu parfum barbatesk..... kap la mini a s skrii '91-'07...... krochi eu amu pre mult ma gindesk.... mai mult dekit trebu..... ma duk eu s...... yak nu shtiu shi s fak.... da ladna gasesk..... glavna k ma sporesk k putsini a s chiteask kiar tat shi am skris eu mai sus.... da pox.... eu skriu deatita k nam altshev shi fashi..... pisti 2 ore dsiua me.....  :P

0

332

dreep nu iti fa griji ca eu mreu citesc ceea ce tu scrii ;)) si nu am uitat ca pe
ianuarie e ziua ta :) fiindca coincide cu ziua tatalui meu! si inca ceva...nu treb sa dibileshti de fericire :D ca ii tare jistoca pt asa copkil ninuni ca tine!

0

333

:D

nu daiosi dreep....de unde atita energie si seastie in tine ? inprumuta si la prieteni :))

miini si fasim ? bem ? :D

0

334

Nda .. eu ma gindesc semnificatiile motvului luminii in operele lui Blaga din volumu Poemele Luminii na ... of shi mam za saturat .... vrau s dorm da treb s tapez na pe A4 ......  :rtfm: ... caroce.... ma gindesc la pat ..... adica ... la pat s dorm....  :dance:

0

335

eu ma gindesc ca bine ar fi sa beau un ceai :D
nici nu va inchipuiti ce jertfe fac eu dimineatza ca sa ma trezesc...azi special m-am sculat ca sa fac tema unde o putem felicita pe scumpa noastra dreep :kiss:

0

336

AnGeL
Bv! Bv! :))) +1

0

337

angel - nice :)

da eu iaq ma gindesk di 6i viatza asta a6a-i de kruda uneori 6i la unii le da prea multe dar unora mai nimik ...
sau eu ma greshesk ...
kr4 eu la asta inq numa ma gindesk da konkluzii nu am fkut
a6a k nu absujditz asta pre tare...

0

338

♪♥LUSYK♥♪ написал(а):

da eu iaq ma gindesk di 6i viatza asta a6a-i de kruda uneori 6i la unii le da prea multe dar unora mai nimik ...
sau eu ma greshesk ...

Drept spui....Stii viata asta e parq ii un drum ku pavaroate...:( kind e drum drept...cind curbe periculoase...:(

0

339

Ghen4ik
da mai mult curbe perikuloase :(

0

340

♪♥LUSYK♥♪
Aham...imi Pare rau

0

341

dap nie :'(

0

342

♪♥LUSYK♥♪
Incearca s uitz...ii greu...sau s askultz muzon de shel nebun:) Ajiuta..

0

343

Ghen4ik
:D ms pt sfat :D

0

344

Ma ghindesc la ...greutatile zilei de mine kare imi vor aparea in kale...zi de zi tot ii mai greu sh mai greus traieshty pe fatsa pamintului...L:(

0

345

ma gindesk la ziua de mine...o sa fie kam grea...

0

346

ma gindesc la minacre,off de mult nam mincat... :))

0

347

Мр. Пушыстик написал(а):

ma gindesc la minacre,off de mult nam mincat...

:lol:  shi di ce nu mininshi???

eu ma gindesk la o fata  :boast:  :)

0

348

da eu ma gindesc ca poate nu s-a trezi mama ca sa nu vada ca apoape nimic nu maninc :D

0

349

Shed sh ma gruzesk...trec zilele..[censored] sh tot ii mai greu sh mai greu....

0

350

iaq ma gindesk k am fkut picioare de la 2 pereki shi ma intreb oare ni-o pus absentze :rolleyes:

0

351

♪♥LUSYK♥♪ 4 apsentse...hmm...s poate de prelukrat :) da de la shi obiecte?

0

352

Ghen4ik написал(а):

4 apsentse...hmm...s poate de prelukrat  da de la shi obiecte?

nu 4 absentze da 2 :P
la konvorbire shi negociere in AFaceri :D
shi la kontabilitate :blush:

0

353

Dap 2 perechi la voi nus 4 apsentse??

0

354

Ghen4ik написал(а):

Dap 2 perechi la voi nus 4 apsentse??

nuuuuu
asta imi mai trebuia :D

0

355

♪♥LUSYK♥♪
la noi perechea s sokoate 2 ore:(

0

356

da eu ma gindesk la avataru ku Ghencik...
ptr cine oare traieste el????

0

357

Kitziunia
mmm....eee :blush:  :blush: ...mmmm....asta e Top Secret:) pina kind:))

0

358

eee...rushinika...eu j vreu sa stiu...parca ini spuneai tot....si eu tie tot...shi aishii....las ca eu-s bun spion si aflu eu...tu j ma stii

0

359

Kitziunia
  ghini ghini:) vez s nu uits akasa:) Fanariku sh Video kamera ;) :)) :p

0

360

uuuuuuuuu   6i intiresno ai6i la voi :)

0

Вы здесь » La taifas!! » Chat! » О чём ты счас думаеш? / La ce te gîndeşti acum?