ma gindesk ka degraba tre sa ma duk la biblioteka...
uuuuu
daq la biblioteka la kare 6i noi ne ducem ap ii ghini
(baru de linga univer - biblioteka ) :rtfm:
La taifas!! |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » La taifas!! » Chat! » О чём ты счас думаеш? / La ce te gîndeşti acum?
ma gindesk ka degraba tre sa ma duk la biblioteka...
uuuuu
daq la biblioteka la kare 6i noi ne ducem ap ii ghini
(baru de linga univer - biblioteka ) :rtfm:
Eu akum nu fac nika...adiq nu ma ghindesk la nika..da m-am apukat s fac nishty MIxuri... nam shi fashi...uhh :d ))
da eu m-am apukat sa fak sheca in photoshop shi iaq figneoi stradaiu shi ma enervez k nu s prineshte ashe kum vreu eu ... iaq
♪♥LUSYK♥♪
Tu nu te inkorda tare in fatsa kompului o sa se primeaska mai devreme sau mai tirziu :p ))
Tu nu te inkorda tare in fatsa kompului o sa se primeaska mai devreme sau mai tirziu :p ))
eu tare nu ma inkordez.. - oleaq
da orikum o sa se primeaska .. pt k eu-s incepatoare
♪♥LUSYK♥♪
oo asta ii bun mai inkolo am s te rog sheva )) daq nu eshty inshepatoari :p ))
[censored] iaq ma ghindesk akujm...de ce cind ai dispozitie tre s tso strishi shineva in [censored] me...[censored]...pi viata asta :fie:
Отредактировано AnGeL (2007-01-26 15:36:00)
Ce si unde sa petrec ziua de azi !
Eu iaq am lectsie deschisa...`nna iaq asha :p Disara:) am deam ce face...da dupa asta..nam ideee shi s fac
da dupa asta..nam ideee shi s fac
cum adica ? esti forum pu asta ! vii aici si stai de vb cu noi,daca oi fi si eu !
Мр. Пушыстик
de kasa deam is inebunit...ma doare kapu kind vad k treb iara akasa:)))))Vedem noi...shi fashim...prarveomsya ) ggg
voi iaq neati facut ase o pofta de Offline,numa la asta si ma gindesc amu ))))))
ma gindesk....
adiq ashtept sa-ni vina vreo idee
adiq ashtept sa-ni vina vreo idee
cind vine ne anuntzi
ma gindesk ka mai am 2 ore shi ma duk akasa....
ma gindesc .... ca treb sa ma scol de la comp sh s fac oleac de mincare
ma gindesk k miine ii simbata da eu am pereki...si inka de la 2- pinla 6 seara...blin...
Da eu nu ,ma ghndesk la niq akuma...))
cind vine ne anuntzi
:ok: iaq ma gindesk k miine - SIMBATA - da eu tre s ma skol de dimineatsa s ma gatesk
Da eu nu ma gindesc la nica,stiu doar ca mii somn de mor )
iaq ma gindesk k a6e vreu s trimat un om ... da daq il trimat pi omu shela am sa ma cert ku alt om (kare v nature ii om )
shi iaq stau pi umneak)
♪♥LUSYK♥♪
Trimetel....! da asha krasiva ) poate nas supere omu shela kari vnatyri ii om:))
♪♥LUSYK♥♪
Trimetel....! da asha krasiva ) poate nas supere omu shela kari vnatyri ii om:))
Ghen4ik nu ti prikali k eu vnaturi spun
♪♥LUSYK♥♪pontu sa se supere daca nu pe el il trimiti????
daca ii om o sa inteleaga...........
shi daq tu simti ca o sa-ti faca mai ghine daca o sa-l timiti ap trimite-l
:yes:
ma gindesc ... ca ma string kilotsii ...
shi hoskits tats? unde vati dus? :rtfm:
da iaq n-o fost nevoie de trimitere .. s-o vrubit
ma gindesc .... ca inshepe sani shie dor de shineva :kiss3:
Acum ma ghindesk....k nuu vreu s ma sfadesk ku nime...k sh asha viatsa asta e scurta..sh daq te `nervez..nu adushi la ghini..
Acum ma ghindesk....k nuu vreu s ma sfadesk ku nime...k sh asha viatsa asta e scurta..sh daq te `nervez..nu adushi la ghini..
foarte korekt .
Вы здесь » La taifas!! » Chat! » О чём ты счас думаеш? / La ce te gîndeşti acum?