vezi ka ai intilnit duminica intr-o buna dispozitie sper eu ?
desigur! in compania ta doar ca mai e linga mine un admin care striga sa ma culc....da eu nu vreau
La taifas!! |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » La taifas!! » Chat! » О чём ты счас думаеш? / La ce te gîndeşti acum?
vezi ka ai intilnit duminica intr-o buna dispozitie sper eu ?
desigur! in compania ta doar ca mai e linga mine un admin care striga sa ma culc....da eu nu vreau
ogo !!! tare striga ?
tare striga ?
nu! ca sa nu-i trezeasca pe cei lalti
nu! ca sa nu-i trezeasca pe cei lalti
bine face !
bine face !
asa cred si eu! lasa mai bine sa doarma ca dimineatza sa aiba mai multe puteri pt a insufleti forumu
asa cred si eu! lasa mai bine sa doarma ca dimineatza sa aiba mai multe puteri pt a insufleti forumu
asta trebu
asta trebu
aga! numa sa nu exagerezi
ma gindesk k mierkuri am examen da nii v padlu sa invatz
ma gindesk k shi di ghini k eu nam examen...... sh k zato tre s fak un fel di proiekt la romina..... sh la artifichiili di afar.... ma gindesk k mash inerva daq niar sparji fereastra....
da eu nu vreu sa ma gindesc ca ma apuka jelea si dorul de casa ! Ma gindesc cite zile mai sunt pina la vacantza sa ma duc sa mai trag o betie cu prietenii ! Ca anul nou l-am facut praff ! asai naughty_boy ? Orikum nu vreu sa ma gindesc ,ca ma intristez ! Vreu sa-mi traiesc clipa din plin ! :bb:
a ti gindi e util kiar uneori s shtii.... de:inainte de betsii
Отредактировано dreep (2007-01-14 03:20:49)
dreep tu ce nu dormi la ora asta ? Mdea! nu tu daioshi ! :sorry: dar eu acasa acum ma gindesc ! Cum e pe la noi in MD ? E cald ? Ce m-am saturat eu de rominii astea !!!! Cum au intrat ei in UE ? :/
da eu ma gindesc...ce oare m-am trezit asa devreme? :/
da eu ma gindesc...ce oare m-am trezit asa devreme?
da eu nu ma mai gindesl la asta da nii 6iuda k m-au trezit .... :mad2:
da nii 6iuda k m-au trezit
da nie nu daca ma treazam bi pe la 11 ap un timp era sa umblu f.somnoroasa... :boredom:
da eu iaq poliube is somnoroasa shi enervata
somnoroasa shi enervata
relaxe Lusyk uite ce zi frumoasa
ei 6i 6i folos ?
daq eu tre s ma pregatesk de exam da ni-i v padlu s ma apuk
daq eu tre s ma pregatesk de exam
si eu am de facut lectii...crezi ca vreau? da trebuuu...
eeei iaq la lektzii kumva-to mai potzi praskaci .. da la examen n-ai nici o shansa
Neatza la Tatz:)
Eu inq nu ma ghindesk la nika:))
hello
iaq om normal
LA ce ma ghindesc..acum...e duminika zi frumoasa...totul se rezolva incetisor...hmm...incetisor viata merge
inainte...vrem noi sau nu vrem...(
ma gindesk k nu mai am lok in komp ....
shi kam 6i s shterg ...... iaq nu-ni plak a6e momente :-'(
Ma ghindesk...de ce nu pot intelege eu fetele sh ele pe mmine?
De cE????
pt ca trebuie sa te simti liber...si sa nu te gindesti la asta...fii tu insuti!
incearca sati scoti la suprafata calitatile bune...
AnGeL
da si la mine observi kalitati rele multe?
da si la mine observi kalitati rele multe?
nu...dar tu te complexezi...si de asta crezi ca noi, adica fetele nu te inteleg!
nu...dar tu te complexezi...si de asta crezi ca noi, adica fetele nu te inteleg!
Sa inteleg voi adiq fetele ma intelegeti?)) ghini ghini:)
ghen4ik eu hatea nu te shtiu da parq nu am observat pe ai6i sheva ashe neponyatnoe la tine ...
( parerea me)
Вы здесь » La taifas!! » Chat! » О чём ты счас думаеш? / La ce te gîndeşti acum?