La taifas!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

GeloZia

Сообщений 61 страница 90 из 111

61

Wiz_ingerashul написал(а):

ne nado... eca la mine pasiunia e ochii shi shii mai jos de ochi !

esti exceptie :D dar totusi ma indoiesc...

0

62

eu in fata pretsuesc privirea... doar unele fete ajung la acel nivel de maiestrie a privirii incit sa doboare orce barbat cu privirea

0

63

AnGeL
eaca vezi Knopca_86 shtie despre ce vorbesc :) kite o dat o privire poate sa te aduca in RAI !!! ash kolenki podghinaiutsa :( brrrrrrrr !!! Fetle au cea mai mare putere in lumea in fata careai barbatul e un nika cu tata putera fizika, Frumusetea :)) folositi-o cu cap !

0

64

Frumusetea ) folositi-o cu cap

tilii...sfat bun!
shi ca shi ...da eu is geloasa...si vreau sa-mi astimpar kiteodata sentimentul asta negativ....cel mai des nu mi se primeste

0

65

Kitziunia
Autocontrol trebuieste...da la noi tineretul de azi...nu shtiy daq la shineva ii dezvoltat acest autocontrol...cineva ori mai mult ori mai putsin paliubomu ii gelos...

0

66

eh,Ghena...de multe ori am incercat sa ma skimb...kiteodata am vrut kiar total indiferenta sa fiu...blin....increderea asta...

0

67

Kitziunia
nu ai ce face...adiq poti s incerci..s face 4erez neha4iu....asha kum fac eu akum :p...:)sheva tre s se prineaska...:p

0

68

in kazul Ku Serii mi s-a primit stii?adika e ceva inainte

0

69

Kitziunia
serii ii serii...minte multa...sh sanatate are...
Prin4ipalu de azi inainte s te poti tsini in mini..sh s nu fashi kkaturi

0

70

:rofl: mde mdea GHena,kkaturi

0

71

Kitziunia Ian spune numai k nui drept si am spus :p

0

72

kite o dat o privire poate sa te aduca in RAI

sunt deacord, dar totusi nu cred in asta ca voi nu atrageti atentia la fundul fetelor...

0

73

Kit noi atit si voi atregem atentia nu numai la fatsa ! sh la altceva..fii deacord..care mai mult care mai putin paliubomu s uita ku koada okiului :)

0

74

Ghen4ik tu asa vb de parca m-ai cunoaste 1 zi :D parca am mai vb cu tine despre asta...nu ma atrage fundu vostru :rofl: nu vad nik sexy in el!

0

75

AnGeL
Offf doamni..eu nu de tine numai am avut in vedere!!!! Sh paliubomu daq iti place deam nai s spui :p

0

76

poate a spune Angel shiii plashi?
eu in primul rind ma uit la un baiat la oki,zimbet si fund!eu mor dupa bushikutze frumusele

0

77

Kitziunia +1
buhahhahahahaqha :))))))))))))))))))

0

78

si anume bushile lor sa fie puhlie(da nu pre tare,ca atunci deam ii gras)ohh...mama mia..deam ini inkipui

0

79

Kitziunia
:)))) mdeea....iaq tu esti prima domnitsa kare spune despre asa ceva..toate zik k Nu k NU nuni plashi sh gata :)
Respect! `nna :))

0

80

Thanks,na!
bushikutzile rule!!!

0

81

EE da noi de la Gelozie am ajuns la bushi deam:)))) gggg mai spune Vika sheva de Gelozie :))

0

82

kiar ca...
am abut niste maxime legate de gelozie,,,da nu stiu unde le-am pus...
stiu in general ca gelozia nu aduce la nimik bun...

0

83

Kitziunia
Dar nici fara ea nu putem...iaq nushty tatz spun..k "Если ревнуеш значит любиш"

0

84

sint shi kazuri kind oamenii ushid pentru ka sint gelosi...

0

85

Kitziunia
ee deam aeshtya nus oameni...e sh daq eshty gelos ku gelozia asta ceva poti sa intorci?? o brinza! Tsii shiuda tare da shi s fashi..daq ii asha....

0

86

vo vo...nika nu intorci...numa din sanatate iti pierzi
da tembolee sa sari la cineva ku bataia sau sa omori...
kum tu ai zis AUTOCONTROL tre

0

87

Kitziunia
Eu am spus de Autocontrol...da sint asha zile k nishi eu pi mine nu ma pot stapini...sari bashnea :)))
Atunshi nii totuna de tatz,....sa-mi dee pashi...s nu ma anine ku nika :)))

0

88

we,Ghena,tu stapineste-ti bashnea!ca fara dinsa nu poti trai...si daca ea o sa sara...apu tzii kirdik

0

89

Kitziunia
Nu mai gasesk alta:)) shtiu shtiy di asta..iaq as vii la mine sh ai s ma ajiutz so tzin :)))S Nu sara :) ggg

0

90

o tzinem...cred ca o sa avem destula putere amindoi,daca nu...mai kemam podmoga

0