ne nado... eca la mine pasiunia e ochii shi shii mai jos de ochi !
esti exceptie dar totusi ma indoiesc...
La taifas!! |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » La taifas!! » Любовь & Отношения/Dragoste & Relaţii » GeloZia
ne nado... eca la mine pasiunia e ochii shi shii mai jos de ochi !
esti exceptie dar totusi ma indoiesc...
eu in fata pretsuesc privirea... doar unele fete ajung la acel nivel de maiestrie a privirii incit sa doboare orce barbat cu privirea
AnGeL
eaca vezi Knopca_86 shtie despre ce vorbesc kite o dat o privire poate sa te aduca in RAI !!! ash kolenki podghinaiutsa brrrrrrrr !!! Fetle au cea mai mare putere in lumea in fata careai barbatul e un nika cu tata putera fizika, Frumusetea ) folositi-o cu cap !
Frumusetea ) folositi-o cu cap
tilii...sfat bun!
shi ca shi ...da eu is geloasa...si vreau sa-mi astimpar kiteodata sentimentul asta negativ....cel mai des nu mi se primeste
Kitziunia
Autocontrol trebuieste...da la noi tineretul de azi...nu shtiy daq la shineva ii dezvoltat acest autocontrol...cineva ori mai mult ori mai putsin paliubomu ii gelos...
eh,Ghena...de multe ori am incercat sa ma skimb...kiteodata am vrut kiar total indiferenta sa fiu...blin....increderea asta...
Kitziunia
nu ai ce face...adiq poti s incerci..s face 4erez neha4iu....asha kum fac eu akum :p...:)sheva tre s se prineaska...:p
in kazul Ku Serii mi s-a primit stii?adika e ceva inainte
Kitziunia
serii ii serii...minte multa...sh sanatate are...
Prin4ipalu de azi inainte s te poti tsini in mini..sh s nu fashi kkaturi
mde mdea GHena,kkaturi
Kitziunia Ian spune numai k nui drept si am spus :p
kite o dat o privire poate sa te aduca in RAI
sunt deacord, dar totusi nu cred in asta ca voi nu atrageti atentia la fundul fetelor...
Kit noi atit si voi atregem atentia nu numai la fatsa ! sh la altceva..fii deacord..care mai mult care mai putin paliubomu s uita ku koada okiului
Ghen4ik tu asa vb de parca m-ai cunoaste 1 zi parca am mai vb cu tine despre asta...nu ma atrage fundu vostru nu vad nik sexy in el!
AnGeL
Offf doamni..eu nu de tine numai am avut in vedere!!!! Sh paliubomu daq iti place deam nai s spui :p
poate a spune Angel shiii plashi?
eu in primul rind ma uit la un baiat la oki,zimbet si fund!eu mor dupa bushikutze frumusele
Kitziunia +1
buhahhahahahaqha )))))))))))))))))
si anume bushile lor sa fie puhlie(da nu pre tare,ca atunci deam ii gras)ohh...mama mia..deam ini inkipui
Kitziunia
))) mdeea....iaq tu esti prima domnitsa kare spune despre asa ceva..toate zik k Nu k NU nuni plashi sh gata
Respect! `nna )
Thanks,na!
bushikutzile rule!!!
EE da noi de la Gelozie am ajuns la bushi deam:)))) gggg mai spune Vika sheva de Gelozie )
kiar ca...
am abut niste maxime legate de gelozie,,,da nu stiu unde le-am pus...
stiu in general ca gelozia nu aduce la nimik bun...
Kitziunia
Dar nici fara ea nu putem...iaq nushty tatz spun..k "Если ревнуеш значит любиш"
sint shi kazuri kind oamenii ushid pentru ka sint gelosi...
Kitziunia
ee deam aeshtya nus oameni...e sh daq eshty gelos ku gelozia asta ceva poti sa intorci?? o brinza! Tsii shiuda tare da shi s fashi..daq ii asha....
vo vo...nika nu intorci...numa din sanatate iti pierzi
da tembolee sa sari la cineva ku bataia sau sa omori...
kum tu ai zis AUTOCONTROL tre
Kitziunia
Eu am spus de Autocontrol...da sint asha zile k nishi eu pi mine nu ma pot stapini...sari bashnea ))
Atunshi nii totuna de tatz,....sa-mi dee pashi...s nu ma anine ku nika ))
we,Ghena,tu stapineste-ti bashnea!ca fara dinsa nu poti trai...si daca ea o sa sara...apu tzii kirdik
Kitziunia
Nu mai gasesk alta:)) shtiu shtiy di asta..iaq as vii la mine sh ai s ma ajiutz so tzin ))S Nu sara ggg
o tzinem...cred ca o sa avem destula putere amindoi,daca nu...mai kemam podmoga
Вы здесь » La taifas!! » Любовь & Отношения/Dragoste & Relaţii » GeloZia