In aceasta tema ne expunem parere despre aceste animale pe care le preferam mai mult sau care ne sunt mai folositoare.
Pisici sau ciini ?
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22007-02-03 18:22:53
Nie ini plac si pisicile si ciinii foarte tare
plusul la pisica ii ca poate sta si in casa,iar minusul ca nu poti esi cu ea la plimbare !
cu ciinile tot invers !
asa ca ambele animalutse is dragutse si ambele au avantajele si dezavantajele sale !
Поделиться32007-02-25 13:42:58
uff... ufff...
ambele imi plaaaaa tare-tare!
daka ai pisika in kasa,atunci ea poate dormi alaturi de tu,shi
kind e frig sa fie in lok de kamin,pe kind cainii ...sunt kiini shi nu o sa doarma
in pat(inseodebi daka e mareeee),ka iaka asha kum fak eu ku Manya,de exemplu "o violez"
shi ea nu poate sa ma mu6te sau sa ma zgirie,ea shtie ka palu4it:D,iar ciinele nu va rabda asha ceva ...
paliubomu,sa fi trait in kasa maaaaaree,mareee,nu apartament,era sa am de ambele kite vreo 2-3 exemplare
Поделиться42007-02-25 17:18:09
nii ini plac mai mult cinii.. eu am un lab sh el la mini ii sh afar sh in kas.... depinde de temperatura... pisicile nu prea imi plak... nushtiu de ce.... ma jok normal, da ku kinii mult mai bine....
P.S.: KSTATI parerea care o ai despre pisici reflekta modul in kare te impaci ku fetele, iar cinii cu baietsii respectiv.
Поделиться52007-03-18 01:03:52
KSTATI parerea care o ai despre pisici reflekta modul in kare te impaci ku fetele, iar cinii cu baietsii respectiv.
nu sunt de akord ku asta !
kum pot eu sa "violez" o fata ?
:beee:
Отредактировано Onyx_ (2007-03-18 01:04:34)
Поделиться62007-06-24 12:36:04
tu shi violez pisicile?
eu asta dintrun test psihologik am luat