La taifas!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » La taifas!! » Любовь & Отношения/Dragoste & Relaţii » Lupta pentru o relatie

Lupta pentru o relatie

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

Sunt studenta anul 3 la farmacie. Anul trecut la inceputul anului universitar am cunoscut un baiat, se mutase la grupa mea pentru ca ii convena mai mult orarul.

Ne-am placut din prima clipa, mergeam impreuna la facultate, veneam impreuna, ne tineam de mana dar nu eram inca impreuna. Saptamaniile au trecut si cam dupa o luna si jumatate mi-a cerut sa fiu prietena lui si bineinteles ca am acceptat.

Primele saptamani au fost in regula dar, dupa a inceput sa se poarte foarte urat cu mine, ma facea sa plang zilnic, ma jignea, imi inchidea telefonul in nas si dupa dadea vina pe mine pentru fiecare cearta; eu eram in conceptia lui cea vinovata...

Am sperat ca se va schimba...Suntem de aproape un an impreuna si niciodata nu a venit sa ma caute dupa o cearta, tot timpul pleca trantind usa sau lasandu-ma in mijlocul strazii si eu ma duceam dupa el sa-l impac.

Stiu ca suna a prostie dar am sperat ca se va schimba, ca va ceda, ca ma va cauta si el, insa asta nu s-a intamplat niciodata.

M-am chinuit mult pentru realtia asta, insa el mi-a spus de la bun inceput ca noi o sa fim impruna temporar, ca nu vrea nimic serios cu mine si acum continua sa-mi spuan asta pe de-o parte insa, pe de alta imi spune ca ma iubeste... dar ce iubire e asta care iti aduce doar suferinta?

Am vrut de multe ori sa-i spun ca vreau sa ne despartim insa nu am curaj, imi e coleg si nu as vrea sa-mi aud barfe. Stiu ca asta are cea mai putina importanata pote ca e doar un pretext pentru a nu admite ca mi-e frica sa ramn singura, ca tin la el cu toate ca de la o vreme nici de asta nu mai sunt sigura.

Cum ati proceda in aceasta situatie???

0

2

AnGeL написал(а):

ar ce iubire e asta care iti aduce doar suferinta?

fara asta nishi cum.... sorry ! asta-i jertva pentru ceva frumos ! :( that's life !

0

3

Wiz_ingerashul написал(а):

asta-i jertva pentru ceva frumos !

vezi chiar tu ai spus...e ceva frumos...deci nu tot timpul e suferinta, cauza e ca cind suferim...e intr-o cantitate atit de mare ca dupa parerea noastra striveste tot ce a fost placut vriodata :(

0

4

AnGeL написал(а):

asta-i jertva pentru ceva frumos

AnGeL написал(а):

.e ceva frumos

AnGeL написал(а):

deci nu tot timpul e suferinta

Intodeauna treb sa fie suferinta.... atunci nu avea-i sa intelegi ce-i asta Dragostea....

0

5

Wiz_ingerashul написал(а):

Intodeauna treb sa fie suferinta.... atunci nu avea-i sa intelegi ce-i asta Dragostea....

desigur ca fara suferinte nu-i dragoste, ca si frumosul fara urit ;)

0

6

mda... aishi vabseta nui chiar jertfa pentru iubire Wiz_ingerashul

aici mai mult e vorba de ... rusinea de a fi birfita sau relatie schiopatinda...  ,, cam asa ceva

0

7

Igorash rusinea o depasesti...dar sentimentele sa le inlaturi...big problem !!!

0

8

Sentimentele le inlaturii apar altele ... da iac rusine ... of nu mai zi .. pe toata viata se tine minte... o relatie nereusita e un marutis fata de o rusine ... fata de colegi, poate o cariera prabusita... etc

0

9

cei asta o rushine sau un sentiment  in comparatie cu o VIATA ruinata ?! asta-i nimic....

0

10

sh totush nimi no raspuns la intrebare....
eu precis mash despartsi sh ash suferi k vreu inapoi vreo 2/3 luni.... pi urma niar treshi.... mash concentra mai mult pi viatsa me.... sh mai greu deam ash intre intro relatsie.... sh ash fi mai precauta ku oamenii... orikum mash baza sh pi intuitsie shipoate kiar pe naivitate kare mar putea aduce iar unde am fost.... da navriadli .... da yak de rushine eu nu insteleg.... pt shi sts shib rushini in asha situatsie? poate ini lamurits voi mie..... eu kiar nu intseleg....

0

Вы здесь » La taifas!! » Любовь & Отношения/Dragoste & Relaţii » Lupta pentru o relatie