La taifas!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » La taifas!! » Chat! » ,,,

,,,

Сообщений 1 страница 21 из 21

1

vatsi razbunat vreodata? kum?
trebuie s o faci?
care este cel mai eficient mod de al face pe cineva sa regrete?

0

2

nu niciodata ! sper sa nu ajung la asha stare ca sa vreau s ama razbun... !
cred ca cea mai bun cale este : ADEVARUL bine spus, in fata, caro4e prin cuvinte.... asta doare cel mai tare !  :butcher:

0

3

eu cred ca cea mai buna razbunare este o viatsa traita din plin..... numa k eu nu tat vremia asha fak.... nu k mash razbuna)) prosta kin ma inervez ini vini s dau omu shela ku kapu di perets.... asta kin tari ma inervez....sh totush prima fraza e cea mai corecta....

PS: eu amu nu am gliukuri, nekatind de ora... prosta am aterizat az la 11 akas.... sh di atunshi ink fak lektsiili.... :'(

0

4

dreep написал(а):

care este cel mai eficient mod de al face pe cineva sa regrete?

Nu trebuie sa fsaci nimic...dispari din viata lui/ei...si ku timpul persoana ceea o sasi aduka aminte ce o facut....nu cred ca razbunarea e un ruklu bun...nu te dabiveshty ku nimik de la asta...da la moment poate sa simti o ushurare...dar eu cred ka aeshty oameni kare s razbuna...nu cred k is sanatoshi...erau momente kind vroeam s ma razbun sh vreau s ma razbun..dar nu o fac pu ca..nui bine...viata...indreapta lumea pu greselile kare le face...fiecaruia viata asta ii arata lokul...iaq aja

0

5

dreep написал(а):

vatsi razbunat vreodata? kum?

da :blush:
shi tare jestoka :blush: 
shi shtiu k nu am ales kalea potrivita :blush: mai mult matinka n-am sa fak asha :blush: ( matinka)
prosta am avut motive tare intemeiate :) - serios

dreep написал(а):

trebuie s o faci?

raspunsul korekt ar fi NU ...
dar sa fim realishti daq te kalka destul un om ..  nu totzi pot sa taka shi sa treaka peste asta ....

0

6

♪♥LUSYK♥♪ написал(а):

da
shi tare jestoka   
shi shtiu k nu am ales kalea potrivita  mai mult matinka n-am sa fak asha  ( matinka)
prosta am avut motive tare intemeiate  - serios

shi matinka asta a fost un baiet ? asha-i ? :)

0

7

wiz 
DA
sih liubaia ( ori kiar liuboi) in loku meu ashe ave s faka :P

0

8

ei ne nado ! eaca eu nu cred ca ash face asha ceva ! :)

0

9

Wiz_ingerashul poate tu nu cunosti situatia ei de zici asa ;)

0

10

eu is asha om k intradivar nu ma pot razbuna.... pot numa s ma gindesk kum s o fak... da pin la fapte kin s ajung ini treshi....

0

11

AnGeL написал(а):

Wiz_ingerashul poate tu nu cunosti situatia ei de zici asa

poate nu.... dar am trecut shi prin mai rele ! shi dema shtiu ce vorbesc ;)

0

12

vroiem de multe ori,dar nu mam razbunat nici o data....pin la urma ma impacam si totul era akei ! :P

0

13

AnGeL написал(а):

Wiz_ingerashul poate tu nu cunosti situatia ei de zici asa

100 %

dreep написал(а):

pot numa s ma gindesk kum s o fak... da pin la fapte kin s ajung ini treshi....

deam ... shi eu is ashe ....
dupa ce am fkut o ***nea :blush: amu deam nu mai vreu ... dehsi ar trebui :(

zZOLiK написал(а):

pin la urma ma impacam si totul era akei !

neee.....daq ma gindesk la r azbunare ap  inseamna k tre sa fie ceva tare serios ...
da daq e serios despre ce impakare poatea sa mearga vorba ...

0

14

♪♥LUSYK♥♪ написал(а):

100 %

mai concret va rog :) ce pota sa faca un om ca sa te razbuni pe el.... numa fara extreme ;) vorbim la nivelul nostru.... chiar imi este interesant ;)

0

15

wiz eu am spus 100% k am avut in vedere  k tu nu shtii  ce situatzie a fost k m-am razbunat eu ;)
dar krede-ma k shi tu avea sa faci asha .. ( sau poate nu) kr4 nu shtiu )

kit despre ce ar face un om ka sa te razbuni ..
fiekare vede asta in felul sau ... mie de ex mi-r trebui un motiv intemeiat ... dar deja nu ma pot razbuna .. :( kind imi amintesk prin ce strom am trekut aunci :blush: nui mai vreu razbunari :D ( hatea trebu kuiva) da lan .. :D

0

16

♪♥LUSYK♥♪ написал(а):

( sau poate nu) kr4 nu shtiu )

eaca vezi  ;)
dar vreun exemplu :) plzzzzzz... asta se refera la toti care sunt pe forum  ;) un exemplu kind vati razbunat ;) plzzzzzzzzzz

0

17

...:rolleyes:

Отредактировано ♪♥LUSYK♥♪ (2007-03-06 22:02:51)

0

18

♪♥LUSYK♥♪ написал(а):

...

eeeeeeee nu-i serios :(

0

19

eu prefer sa nu spun (

0

20

lana... :(

0