Ajuta-ţi-mi vă rog frumos să aflăm mai corect dacă acest şoarece este de sex masculin sau de sex femenin - eu unu nu pot să-mi dau seama !!!
Deci, haide-ţi să vedem ce părere are fiecare dintre voi - adică tu ...
AJUTOR PLIZZZZZZZZZZ
La taifas!! |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » La taifas!! » Interactive Games » JERRY
Ajuta-ţi-mi vă rog frumos să aflăm mai corect dacă acest şoarece este de sex masculin sau de sex femenin - eu unu nu pot să-mi dau seama !!!
Deci, haide-ţi să vedem ce părere are fiecare dintre voi - adică tu ...
AJUTOR PLIZZZZZZZZZZ
jerry parq ii nume de mujic...
da pu tie ?? vrei sai gaseste pereche ???
))))))
da pu tie ?? vrei sai gaseste pereche ???
să aflăm mai corect dacă acest şoarece este de sex masculin sau de sex femenin
jerry parq ii nume de mujic...
tu nu te conduce dupa nume - asa pur si simplu l-am numit eu
da trebu sa te uitzi la organ
pahodu ii su4iki
pahodu ii su4iki
dapu dupa ce ai vazut"?
dupa organ... ))))))
daq nu se vede nic,ii su4iki ! )))))
iaq ase teorie !
ok ZZOLIK tvoi otvet prinit
M 0 - 1 F
eu mai ascult pareri prieteni
aae ! ))))
pina si eu cistig !
da na ai sa cishtigi mincare pentru Jerry
)))))
bors ???
da ba
borshu roshuu - sinjele
oameni buni eu nu cred ca Jerry ii fata ajutatzi sal convingem pe zolik cai de sex maskulin
da nu,ii padruga !
borsu ii a meu.....aaae !
parca-i mujik.... dar nu sunt precis
daca ii mujic,gde dokozatelistvo ???
mejdu nog
mejdu nog
:haha: sooper
da vab6eta uje kakaya raznitza i el sau ea ?
paliubomu a sa vie o pisika sa-shi bata jok de animala ...
karo4 eu zik ka ne-vajna kakova pola i grizunu ista ...deam sta ku labele in sus ...
M 1 - 1 F
Karo4 in Primu rind ii Jerry..da poate s fie mujik da idi znai ii GEY )
Taks...are pete vinete..asta de la frig..insamna k era bomj...sau o munshit mult fizik...
daq o munshit mult fizik...ap aasta desigur k ii de genu masculin..k fumeile nu munshesk asa kum munshesk barbatii fizik am i vedere:))Nare dints in gura insamna k ii plashe spirtu etilik sh s fumezi:)) asta deam da dovada k ii Barbat ))
Am mai spalit inka ceva da vreau sa va intreb pe voi cei asta? poate vreun testikul ))buhahahhahaha ma prikalesk:)
KAro4 uitatsiva atent la fundu lui..akolo la koada..shi za murnea galbena shedi akolo? poate ii virfu p****))
Karo4 in Primu rind ii Jerry..da poate s fie mujik da idi znai ii GEY )
Taks...are pete vinete..asta de la frig..insamna k era bomj...sau o munshit mult fizik...
daq o munshit mult fizik...ap aasta desigur k ii de genu masculin..k fumeile nu munshesk asa kum munshesk barbatii fizik am i vedere:))Nare dints in gura insamna k ii plashe spirtu etilik sh s fumezi:)) asta deam da dovada k ii Barbat ))
Am mai spalit inka ceva da vreau sa va intreb pe voi cei asta? poate vreun testikul ))buhahahhahaha ma prikalesk:)
KAro4 uitatsiva atent la fundu lui..akolo la koada..shi za murnea galbena shedi akolo? poate ii virfu p****))
hahahahahaaaaaaaaaaaa !!!
akolo la koada..shi za murnea galbena shedi akolo?
:haha: :haha:
:haha:
nifiga se,shi di atent tu eshti
da poate i pri6ik kakoita )
M 1 - 1 F
mda... kiar ka la fotbal aishi
Отредактировано Onyx_ (2007-02-24 01:19:47)
Eu pot sa fac doar o concluzie... shobolanu e extraterestru de acel bisex adica ambisex adica 2 in 1 shi asha shi mai departe...
pentru a verifica perecis ce este F sau B e foarte ushor... pui o foto de la pamala anderson goala in fatsa.... daca mishca e B daca nu e F... simplu=)
P.S. ar fi bine sami trmitsi mie pe poshta shobolanul.. mie imi treb.. e ultimul ingridiient epntru elixir care il fac
cel mai ushor di dus la un veterinar
:hz:shii
da-i tare ninunat :bad:
Da kum lai zastavlit sa se puna in asha poza ?? sau el singur ? Ladna Ii su4ka shi Gata !!
:tease:
prikolinii smilik !!
photo gallery | Chat! | 2008-05-22 |
О чём ты счас думаеш? / La ce te gîndeşti acum? | Chat! | 2007-04-09 |
Alb\Negru | Interactive Games | 2007-06-24 |
Вы здесь » La taifas!! » Interactive Games » JERRY