1.Se duce un tip la doctor:
-Domnule doctor, sunt nelinistit, nu stiu ce se intampla cu mine...ceva nu e in regula!
-Cum asa? se mira doctorul.
-Pai, am aflat ca nevasta-mea ma inseala de mult si am tot asteptat sa-mi creasca coarne...stiti, ca asa se spune. Si ...nimic!! Ce nu e in regula?
-Domnule, va rog sa va linistiti! spune doctorul. Asta e doar o vorba din popor, nu va cresc coarne!
-Da?!? M-ati linistit, domnu' doctor, va multumesc mult, eu credeam ca am lipsa de calciu!!!
2.Nu stiu, doctore, ce am: ma doare ficatul, ma doare spatele, ma doare inima.
Оi face doctorul analizele si-i spune: -Оmi pare rau, ai cancer si оn trei luni ai sa mori!
Pleaca tipul suparat si se оntвlneste cu un prieten la metrou. Оi spune de vizita la doctor, ca este bolnav de SIDA si ca va muri оn 3 luni. Prietenul pleaca repede, uitвnd sa dea mвna cu el. Оn statie la autobuz, se оntвlneste cu altul si aceeasi poveste. Оi ajunge doctorului la ureche povestea. Оl cheama la el:
-Bine, dom'le, ce vorbe-s astea? Ti-am spus clar ca vei muri de cancer оn 3 luni si dumneata оmprastii la toata lumea ca vei muri de SIDA?
-Lasa-ma, doctore, ca si asa sunt destul de suparat! Ce vrei, dupa ce mor, sa-mi f**** toti nevasta?
3.Оn toiul noptii, pe un tip оl apuca o durere cumplita la testicolul stвng. Cauta оnnebunit sa ajunga la un medic si vede pe o usa o placuta pe care scria Dr.Ionescu. Bate la usa, apare un tip оn camasa de noapte. Suferindul оi zice:
-Domnule doctor, va rog ajutati-ma. Ma doare оngrozitor testicolul stоng.
-Draga, nu pot sa te ajut. Eu sоnt doctor оn drept.
-Fir-ar al dracului, unde a ajuns specializarea asta...
4.Merge o femeie la doctor si ii spune:
- Doctore, faceti ceva ca barbatul meu sa devina ca un taur.
La care doctorul raspunde:
- Bine, dati-va jos chilotii si vom incepe prin a-i face coarnele!
5.Un tip cu un cutit infipt in spate se duce la doctor:
- Domnule, ajutati-ma, am un cutit infipt in spate! spune tipul.
- Acuma te-ai gasit, ma, sa vii, cand mai e un minut pana la 7 si se termina programul? Vino maine!
- Ce fel de om sunteti, domnule, lasati un om sa moara... ?!?
Doctorul se duce calm spre pacient, ii scoate cutitul din spate, i-l infige in ochi si ii spune:
- Naaaa!!! Du-te la oftalmolog ca ala are program pana la 8!!
6.In sala de operatie (chirurgul catre asistent):
- Anestezie.
- De-a noastra sau de import?
- De import.
- De import s-a terminat.
- Atunci de-a noastra.
- Nani, nani... Nani, nani...
7.- Dom' doctor, cred ca am probleme serioase cu ochii.
- De ce credeti asta, domnule si de cit timp este?
- Pai, sincer sa fiu, de cоnd m-am casatorit acum vreo 3 ani.. ca de atunci nu mai vad nici un ban prin casa..
8.O bucatareasa de la popota isi face controlul gynecologic. Doctorul o intreaba: Doamna va epilati la inghinal?
Bucatareasa: Nu dom’ doctor!.
Doctorul: Pai atunci cum de nu va creste?
Bucatareasa: Pai dom’ doctor ai vazut matale poligon de tragere pe care sa creasca iarba???