La taifas!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » La taifas!! » Музыка/Muzica » Какую музыку предпочитаеш? / Ce muzică preferi?

Какую музыку предпочитаеш? / Ce muzică preferi?

Сообщений 1 страница 15 из 15

1

Тут высказываем какую музыку предпочитаем :)

http://mtc.md/~kosmas/ifor/music.png

Aici discutam muzica pe care o preferam :D

0

2

:))=  Toate inafara de rock!

0

3

nu prea are sens aceasta tema

sau eu nu am intzeleso

0

4

In ultimul timp...nushty shi ma rupe...s askult muzika linistita..imi place so askult seara..ma ajuta intr-un fel sa meditez......sh kind shed in kamera eu sh muzika...ma simt altfel...insherk s uit de toate shi de totsi...De multe ori imi aduc aminte de trecut:p:) kare a fost foarte interesant...de kopilarie..de nebuniili kare li fashem:))

0

5

Ghen4ik написал(а):

In ultimul timp...nushty shi ma rupe...s askult muzika linistita

lini6tita asta tipa di jali ori di kare ?

0

6

prefer cel mai mult House music

0

7

♪♥LUSYK♥♪ написал(а):

lini6tita asta tipa di jali ori di kare ?

E muzika linistita nui kiar toata de jali...da sh di jali..ini plac cuvintele :))

0

8

RAP,R&B,DANCE

0

9

da iaka cine shtie muzica asta kare tipa kontzine versuri satanice , asta descoperi kind askultzi reverse ??  shi tipa dupa kuvintele kare le auzi ??

0

10

♪♥LUSYK♥♪ написал(а):

reverse

:blink:
nu shtiu asha muzik.... da kred k nish nash askulta

0

11

o eu aishi nam skris....
vot....
nii ini plashi di tati kiti o leak.... ku exceptsia manelelor.... no ofence... nam niq ku oameni legats de dinsele... mie prosta nuni plak... sh dupa postu lu ♪♥LUSYK♥♪ pot spune 100% nuni plak kintecele satanice.... I mean wtf.... am invatsat j religia 4 ani shink sh examen am dat.... + nii ini place religia.... mai rau k nu pre ma duk la biserika.... da in biblie dak pots vedea unele lukruri ap pots s ma intseleji pi mini....

0

12

dreep написал(а):

mean wtf.... am invatsat j religia 4 ani shink sh examen am dat.... + nii ini place religia.... mai rau k nu pre ma duk la biserika.... da in biblie dak pots vedea unele lukruri ap pots s ma intseleji pi mini....

wow... im shoked...  :O
deschide o teama unde sa discutam oleaca la tema religia :D

0

13

Wiz_ingerashul написал(а):

deschide o teama unde sa discutam oleaca la tema religia

hmmmmmmm......... amush vad shini vini prin cap....

0

14

dreep написал(а):

nu shtiu asha muzik.... da kred k nish nash askulta

dreep написал(а):

sh dupa postu lu ♪♥LUSYK♥♪ pot spune 100% nuni plak kintecele satanice...

mleh... da shi parka eu askult asha muzika ... :)
eu prosta am intrebat daka shtie cineva despre ea ... k am vazut nishte prikoale ... da daq is bum-bum la kapitolu ista... nu shtiu ce sa   kred ... )

0

15

da eu nish nam krezut k tu askults

0

Вы здесь » La taifas!! » Музыка/Muzica » Какую музыку предпочитаеш? / Ce muzică preferi?