Тут высказываем какую музыку предпочитаем
Aici discutam muzica pe care o preferam
La taifas!! |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » La taifas!! » Музыка/Muzica » Какую музыку предпочитаеш? / Ce muzică preferi?
Тут высказываем какую музыку предпочитаем
Aici discutam muzica pe care o preferam
)= Toate inafara de rock!
nu prea are sens aceasta tema
sau eu nu am intzeleso
In ultimul timp...nushty shi ma rupe...s askult muzika linistita..imi place so askult seara..ma ajuta intr-un fel sa meditez......sh kind shed in kamera eu sh muzika...ma simt altfel...insherk s uit de toate shi de totsi...De multe ori imi aduc aminte de trecut:p kare a fost foarte interesant...de kopilarie..de nebuniili kare li fashem:))
In ultimul timp...nushty shi ma rupe...s askult muzika linistita
lini6tita asta tipa di jali ori di kare ?
prefer cel mai mult House music
lini6tita asta tipa di jali ori di kare ?
E muzika linistita nui kiar toata de jali...da sh di jali..ini plac cuvintele )
RAP,R&B,DANCE
da iaka cine shtie muzica asta kare tipa kontzine versuri satanice , asta descoperi kind askultzi reverse ?? shi tipa dupa kuvintele kare le auzi ??
reverse
nu shtiu asha muzik.... da kred k nish nash askulta
o eu aishi nam skris....
vot....
nii ini plashi di tati kiti o leak.... ku exceptsia manelelor.... no ofence... nam niq ku oameni legats de dinsele... mie prosta nuni plak... sh dupa postu lu ♪♥LUSYK♥♪ pot spune 100% nuni plak kintecele satanice.... I mean wtf.... am invatsat j religia 4 ani shink sh examen am dat.... + nii ini place religia.... mai rau k nu pre ma duk la biserika.... da in biblie dak pots vedea unele lukruri ap pots s ma intseleji pi mini....
mean wtf.... am invatsat j religia 4 ani shink sh examen am dat.... + nii ini place religia.... mai rau k nu pre ma duk la biserika.... da in biblie dak pots vedea unele lukruri ap pots s ma intseleji pi mini....
wow... im shoked...
deschide o teama unde sa discutam oleaca la tema religia
deschide o teama unde sa discutam oleaca la tema religia
hmmmmmmm......... amush vad shini vini prin cap....
nu shtiu asha muzik.... da kred k nish nash askulta
sh dupa postu lu ♪♥LUSYK♥♪ pot spune 100% nuni plak kintecele satanice...
mleh... da shi parka eu askult asha muzika ...
eu prosta am intrebat daka shtie cineva despre ea ... k am vazut nishte prikoale ... da daq is bum-bum la kapitolu ista... nu shtiu ce sa kred ... )
da eu nish nam krezut k tu askults
Вы здесь » La taifas!! » Музыка/Muzica » Какую музыку предпочитаеш? / Ce muzică preferi?