Daca ai sti ca trei dorinte iti vor fi indeplinite, ce ai alege?
Va rog insa, fara raspunsuri de genul: "inca 100 de dorinte" , singura regula este ca trebuie sa fie 3!
La taifas!! |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » La taifas!! » Interactive Games » 3 dorinte! Ce i-ai cere duhului?
Daca ai sti ca trei dorinte iti vor fi indeplinite, ce ai alege?
Va rog insa, fara raspunsuri de genul: "inca 100 de dorinte" , singura regula este ca trebuie sa fie 3!
1. Sa ma pot realiza in viata adiq s am un lok de lukru
2. Viata personala! Imi doresc f mult...sa am o jumatate
3.Hmmm...S fiti voi de pe forum sanatosh) s ne auzim de bine)
3.Hmmm...S fiti voi de pe forum sanatosh) s ne auzim de bine)
daca sincer nu cred in asta! daca ai avea asa sansa in primul rind ai uita de forum...e ceva virtual care in asa chestii putin ce ne priveste!
daca sincer nu cred in asta! daca ai avea asa sansa in primul rind ai uita de forum...e ceva virtual care in asa chestii putin ce ne priveste!
Majoritatea din lumea care e pe forum la moment o cunosk! asha k ....
Majoritatea din lumea care e pe forum la moment o cunosk!
oricum cred ca in primul rind te vei gindi la propriile interese, poate daca ai avea vrio 100 de dorinte atunci ai face ceva bine si pentru activul forum-ului
sunt deacord cu Angel...........poate a 3 ar avea legatura cu parintii sau cu cineva mai apropiat..........
Nu cred sa tsii la cei de pe forum mai mult ca la parinti.........asa ca Ghena mai gindeshte-te la a-3-a dorinta
1.sa dispara emotiile negative (la toti)
2.nam nevoie !
3.nam nevoie !
daca dispare ura,suferinta,etc. nu cred ca voi mai avea nevoie de ceea ca sa fiu bogat sau alt ceva,pentru ca vom fi cu toti fericiti !
ai face ceva bine si pentru activul forum-ului
Si fara aceste dorinte...fac totul posibil k s fie bine aici pe forum...kam nu se primeste:(
1. ka nimeni sa nu aiba nevoie de medici !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rtfm:
2.in viatza mea personala sa fie asha kum imi doresk ~!!!!!!!!!!!!!
3.sa nu am dificultatzi la serviciu
2.in viatza mea personala sa fie asha kum imi doresk ~!!!!!!!!!!!!!
3.sa nu am dificultatzi la serviciu
traieshti sh shtii kam shi ti ashteapt.... oare kiar tsar shi interesant? eshti ka un regizor pt viatsa ta.... prechis k la un moment dat te vei pliktisi.... nu potsi sats preskrii ceva surpriza.... efektu na s shib achelash....
dak nai difikultats nu vei avea nish mare progres.... totul are un prets.... nu pots s kreshti far experientsa.... da experientsa s ie di difikultats....
ah & by the way..... eu nu vreu niq.... dak shv ini treb eu sh singura am s fak....pt altsii milostivitate nu a s sher.... deatita k (wiz nu ti anina iar) fiekari ish merita soarta(parerea mea....) asha k a s dau altkuiva dorintsele.... nu leash da oamenilor apropiats....
dreep Respect!!! sunt deacord cu tine...daca ai tarie de caracter, optimism si oleaq de sustinere poti face absolu totul...iar dorintele le dai celor ce cred in minuni
(wiz nu ti anina iar)
blin daca nu ar fi expresia asta..... lana tak eu dak mai rugat....
taaaaaak 3 dorinte :
1. PUTERE !!!
2. Wisdom
3. Sa se indepleneaska toate scopurile mele !
haha ! shi atunci toata lumea va trai bine !
blin daca nu ar fi expresia asta.....
eu shtiu shiar urma....
so wiz.... tu vrei putere da in acelasi timp nutsi place cind o detsin altsii..... ce te face sa crezi ca esti cel mai potrivit sa "conduci" (intrun fel) pe altsii? crezi k numa banii skimba ,iar puterea nu?
Sa se indepleneaska toate scopurile mele !
fara raspunsuri de genul: "inca 100 de dorinte"
shi atunci toata lumea va trai bine !
de ce crezi tu ca eshti cel mai potrivit pentru a alege ce e bine shi ce nu.... de ce vrei ka totul s fie dupa tine? crezi k fiind la putere te vei gindi mult la cei nevoiasi?
satulul nul intselege pe flamind... te gindeshti la ei atita timp kit te inkonjoara.... dar ku putere te vor inkonjura alt tip de oameni.... iar pace pe pamint este absurd....
oamenii sunt rai/invidiosi.... iar tu vrei sa spui k ii vei face buni.... asta inseamna a manipula.... iar a manipula este un pakat, nu? s nu spui k ii vei face buni fara puteri, ka asta precis no kred.... fara puteri ai facio shi in ziua de azi.... nu cred k nimeni nu a incerkat deja....
1.sa dispara emotiile negative (la toti)
2.nam nevoie !
3.nam nevoie !
daca dispare ura,suferinta,etc. nu cred ca voi mai avea nevoie de ceea ca sa fiu bogat sau alt ceva,pentru ca vom fi cu toti fericiti !
weeee..... numa shi am citit..... nu observasem...... shtii dorintsa ta este numai in rai.....
dar.... nu shtiu un proverb potrivit mlin..... ka s shtii kit ii di klasna in krasofshi tre s merji ku skiurili
Offf ! De-ar da ochii Duhu ala cu mine i-as cere numai sa fiu fericit ,nimik altceva ! Daca esti fericit ai de toate si nu te daore nimik nu esti bolnav nu pierzii personele apropiate ! NUmai fericit sa fiu
Uite mai rugat sa nu ma anin de cuvinte....
lana poehali, cite oleaca :
1.
crezi k numa banii skimba ,iar puterea nu?
Pentru mine intr-o oarecare masura este valabila formula : bani <=> putere ! Shi asha shi este cine are bani conduce cu lumea 1000 $ cheltuite unde trebu pot sa aduca mult bine, dar shi mult rau....
2.
so wiz.... tu vrei putere da in acelasi timp nutsi place cind o detsin altsii.....
Mie nu-mi place ? In realitate mie imi este PARALEL, unika ce ma deranjeaza asta cind acei ce detin puterea fak lucruri nu chir bine ghindite... spre exemplu inaintare unor legi care nici sens nu au... Vezi ca aici nu e numai parerea mea... eu mai discut cu nishte oameni care sunt in tema shi aflu parerea lor, ma mai infomezi putin shi numai atunci fak concluzia ca acea decizie nu a fost chiar buna (pot shi cu exemple daca vrei )
3.
de ce crezi tu ca eshti cel mai potrivit pentru a alege ce e bine shi ce nu.... de ce vrei ka totul s fie dupa tine?
Eu vreau doar o shansa eu vreu s-a incerc eu nu spun ca voi resuhi... dar vreau sa incerc suntem intro tara democraitca shi intro oarecare masura toti conducem
4.
crezi k fiind la putere te vei gindi mult la cei nevoiasi?
da ! da shtii de ce ? pentruca singur am fost jos acolo !!! Un director bun e acel om care a atrcut taote nivelurile unei companii, shi shtie probelmele la toti din ei.... Statul e un fel de companie dar cu mai multi oameni....
5.
satulul nul intselege pe flamind
Statul nu, EU da...
6.
te gindeshti la ei atita timp kit te inkonjoara.... dar ku putere te vor inkonjura alt tip de oameni...
vezi ce eu o sa ma stradui ca pe mine s-a ma inconjoare oameni destoinici...
7.
iar pace pe pamint este absurd....
100 % eu nu pace vreau eu vreau ca fiecare sa aiba o shansa egala de a se realiza in viata fii deacord ca acum nu toti au shanse egale
8.
asta inseamna a manipula
Da ! eu voi manipula... dar sa shti eu shi acum manipulezi numai cu alte instrumente shi cred ca shi tu manipulezi aici suntem toti la fel singura ai spus !
oamenii sunt rai/invidiosi
9.
s nu spui k ii vei face buni fara puteri
Nu spun eu spun ca cu putere ! dar vezi ca tu mai invinuit ca eu voi deveni rau shi lacom shi o sa ma ghindesc numai la fundul meu (ma scuzi de expresie ) ! Eu vreau doar s-a incerc... poate intradevar felul meu e mai bun ? cum crezi ? merit ?Shi in final vreau sa-ti spun una : EU NU SUNT CA TOTI !!! eu de mic imi construiesc personalitatea asha cum cred ca e mai bine... da eu am multe gliukuri, bzikuri, dereglari de sistem... dar in final sunt ceea ce am vrut sa fiu.... shi in continuare ma perfectionez... ca sa nu devii lacom cind ajungi sus trebu sa ai nishte valori shi trebu sa fii puternic... shi inka : ca sa spui asha lucruri despre mine trebu s-a ma cunoshti putin
Отредактировано Wiz (2007-01-14 11:33:13)
Wiz_ingerashul
dap eu nik nam dsis.... eu tsam pus intrebari ku namiok....
matink am mai spus.... a manipula nu este un lukru sokotit bun.... potsi tu sal vez kum vrei da asha e skris in biblie)) prin lukruri rele bune nu se creeaza....
nus atotputernik sa dsik dak merits sau nu o shansa)))
shi totushi nu mai konvins k nu te vei skimba
eu vreau ca fiecare sa aiba o shansa egala de a se realiza in viata
mda-da.... o mai fost unu ku egalitate intre oameni.....
fii deacord ca acum nu toti au shanse egale
shansele sunt egale.... shi mereu au fost.... oamenii sunt lenoshi sh nu vreu sa intseleaga.... difera numa startul
EU da...
eshti kumva shi tu flamind?)))))
vezi ce eu o sa ma stradui ca pe mine s-a ma inconjoare oameni destoinici...
atunci kiar its trebu magie.... oamenii kare te inkonjoara nu tsii alegi kind eshti la konducere.... te aleg ei pe tine dak le este konvenabil, dak eshti bun sa joci dupa notele lor.... sh s nu krez k di asta skapi... pot sa nutsi ajunga ani ka sa fii total independent.... zimi cineva care nu depinde de nimeni.... asha k e sama s nu fii tu cel manipulat...
EU NU SUNT CA TOTI !!!
cum vrei s konduchi dar pe restul kare sunt la fel shi nu ka tine? krezi ka te vor intselege? nu! atunci nici nu te vor askulta.... te vor privi straniu... vei fi dea dreptul ka o oaie intre lupi...
nu pots s kreshti far experientsa.... da experientsa s ie di difikultats....
ooof,da asta eu shtiu ...
mi-i suficienta atita experientza ... vreua o viatza mai linishtita ,asha kum o vreau eu,dar nu soarta!
karo4 paliubomu vreau veea ce am skris,shi totushi asta este numai o dorintza ... un vis ...
Nu lana poehali
matink am mai spus.... a manipula nu este un lukru sokotit bun.... potsi tu sal vez kum vrei da asha e skris in biblie)) prin lukruri rele bune nu se creeaza....
Sa shtii ca Religia este CEL mai bun instrument de a manipula cu oamenii think about it !
mda-da.... o mai fost unu ku egalitate intre oameni.....
Eu nu am spus egalitate intre oameni eu am spus: Shanse egale ! 2 lucruri difeite !
shansele sunt egale.... shi mereu au fost.... oamenii sunt lenoshi sh nu vreu sa intseleaga.... difera numa startul
Vrei s-a apui ca un Copil nascut intr-un sat la NORD fara internet fara carti fara macar LUMINA are shanse egale de a se manifesta in viata ca tine sau ca mine ? Crede-ma eu am vazut aceste lucruri ! Eu am vazut baieti care lucrau pe Pentium II in cea mai levaia versia de Photoshop shi faceau lucruri minunate DAR pe linga kalkulatoatrele din Chisinau el nu are nici o shansa....
eshti kumva shi tu flamind?)))))
Acum nu... cindva.... lana asta e viata mea ... dar eu nu degeaba tiam dat exemplul cu menegerul care a trecut toate nivelele unei companii.... eu continui s-a le trec ! inka nu am terminat dar vreau sa termin
atunci kiar its trebu magie.... oamenii kare te inkonjoara nu tsii alegi kind eshti la konducere.... te aleg ei pe tine dak le este konvenabil, dak eshti bun sa joci dupa notele lor.... sh s nu krez k di asta skapi... pot sa nutsi ajunga ani ka sa fii total independent.... zimi cineva care nu depinde de nimeni.... asha k e sama s nu fii tu cel manipulat...
Imi este straniu sa citesc acest lucru shtiind ca el este scris de tine.... tu spuneai c ai intuitaia buna tu spuneai ca iti place psihologie.... pai intuitia shi psihologia sunt citeva dintr-o multime de instrumente care manipuleaza cu oamenii ! shi inka poate eu shi ma greshesc dar EU CRED IN BUNUL DIN OAMENI shi in oameni propriu zis aici pot sa vorbesc mult cred-ca nu e cazul
cum vrei s konduchi dar pe restul kare sunt la fel shi nu ka tine? krezi ka te vor intselege? nu! atunci nici nu te vor askulta.... te vor privi straniu... vei fi dea dreptul ka o oaie intre lupi...
Normal ca nu ma vor intelege toti DAR (ce imi place sa folosesc dar-ul acesta ) dar sunt nishte lucruri elmentare care le plak la toti ! eu pe asta optezi normal ca vreo 5 % nu ma vot intelege dar 95 % vor asta eu deam prin practika am KONTROLAT !
shi totushi nu mai konvins k nu te vei skimba
Eu nici nu imi pun scopul ca se te conving.... in orice caz pe forum nu am de ghind... mai bine LIVE pentru-ca vezi ochii celui cu care vorbeshti.... cum se shtie: ochii sunt oglinda sufletului shi al 2-lea lucru cuvintele sunt una dar faptele sunt mult mai grele ca argumente eshti deacord ?
Отредактировано Wiz_ingerashul (2007-01-16 00:22:25)
vad ca shtii ai scrie bine shi mult dar eu voi spune mai ushor daca cele 3 dorintse se vor indeplini la mine...
atunci lumea va cadea in ceatsa magie shi poveshtile vor deveni realitate
Вы здесь » La taifas!! » Interactive Games » 3 dorinte! Ce i-ai cere duhului?