Parerile voastre?
Отредактировано Ghen4ik (2007-01-16 13:41:56)
La taifas!! |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » La taifas!! » Любовь & Отношения/Dragoste & Relaţii » Cum poti cuceri pe cineva care nu te iubeste?
Parerile voastre?
Отредактировано Ghen4ik (2007-01-16 13:41:56)
NISHICUM ................ pinacind :/
Igorash
daroff )) ....paliubomu Igorash tre s shii vreo modalitate...in general! am in vedere )) :grin:
glavna persoana ceea sa nu fie okupata ... sau .... sa-i plaka altcineva.... itp .... k asta ar ingreuna muuuuuult situatzia ....
da a6e ... incerkarea vina n-are ...
mai bine ma spinzur... este mai ushor
incerkarea vina n-are ...
ai sa-mi platesti drepturile de autor
mai bine ma spinzur... este mai ushor
nu cred ca esti persona ce alege caile usoare!
nu cred ca esti persona ce alege caile usoare!
ai dreptate... DAR in relatii tosushi mai bine ma spinzur :hunter: este mai ushor sa urci pe Everest decit sa faci ca cineva macar sa se uite la tine ne mai vorbind de dragoste.... crede-ma am incercat... sau poate rau am incercat ??? Cine shtie... haha !
ai sa-mi platesti drepturile de autor
nu te panimesk ...
sau poate rau am incercat ???
aham . . posibil
aham . . posibil
aga !
well.... eu kre k tre s ai karizma.... s fii mareu fericit/a.... s inshershi s ti padrujeshti ku prietenii lui/ei..... s tot imbli inkolo inkoashi pi linga(da asta nu PRE des kap s observ)..... nu da mari namiokuri k its plashi... deatita k nas mearg(explik alt dat) intereseazate kam shi ii plashi di pi la altsii sh spuni vreo fraz kari ar dsishio el/ea.... & co dak niq nu merji prefate ku totu indiferent/a poati asta shv a da....
well.... eu kre k tre s ai karizma.... s fii mareu fericit/a.... s inshershi s ti padrujeshti ku prietenii lui/ei..... s tot imbli inkolo inkoashi pi linga(da asta nu PRE des kap s observ)..... nu da mari namiokuri k its plashi... deatita k nas mearg(explik alt dat) intereseazate kam shi ii plashi di pi la altsii sh spuni vreo fraz kari ar dsishio el/ea.... & co dak niq nu merji prefate ku totu indiferent/a poati asta shv a da....
wow ! expert in domeniu )
a....sh fa asha k s rivnuiiask.... da asta numa o leak.... dex: ai dsishi k suni.... da suni ku 5 ore mai tirziu.... daq ti intreab dsishi prosta k ai fost okupat/a.... daq iar ti intreab ap pridumaieshti shv prikolina(numa s nu ti spaleask) di tipu am fost la biliard.... adiq fa asha k s nui par k ii chentru universului tau....
wow ! expert in domeniu )
posibil.... prosta asta deam eu o intseleg ushor... nii nu tari nii greu s invirtesk pi shineva... prosta nuni fashi nish o plasheri.... prosta am intuitsie buna sh ghishesk 95% din shi kam sar gindi....
nii nu tari nii greu s invirtesk pi shineva...
wow ! tu eshti a very powerfull person !
95%
asta-i bine ca numai 95 am shanse sa nu fiu manipulat
95
eu matink o leak piribarshila pi vreo 85 numa.... 95 ash shi extrasens
hehe ! tot e bine !
Persoana kare nu te iubeshte..so ku4ereshty nu cred k poti...asta de-am ne-am dat seama....poate s fie vreo minune..)
sh s prineaska ceva...treb singur sa-ti dai seama...sh s vez daq persoanei kare ii linga tine..ii bine ku tine..shi ish da mkar putin interes...atunci mai ai sanse poate poate...da daq ei ii indiferent...galiak!
nu te panimesk ...
asta inseamna ca tipa eu is autoarea si tu imi folosesti proprietatea fara permisiune
este mai ushor sa urci pe Everest decit sa faci ca cineva macar sa se uite la tine ne mai vorbind de dragoste.... crede-ma am incercat... sau poate rau am incercat ??? Cine shtie... haha !
sunt cazuri in care e bine sa incerci de 2-3-5 ori...poate vei reusi, dar sunt si exemple in care din prima data nu tre sa depui efort sa mai schimbi ceva
eu nushtiu prin ce ats trecut voi, da la mini tat vremea o fost asha: dak eu il atrag, sh el ma atrge.... dak eu il resping, sh el ma repinge.... fiziks prosta ini plak oamenii la kari li plashi di mini(este un lukru in komun) asha k nam komplikatsii delok.... din punctul meu de vedere totul este simplu ca o teorema....
dreep nu la toti e asa multora din contra le plac acei care nici n-o sa le atraga atentia, asa sa zicem in viziiunea lor o persoana mai aproape de idealuri
AnGeL
deacord.... asha mai des se intimpla....
dar dreep e norocoasa!!!
dar dreep e norocoasa!!!
sper ca intr-o buna zi sa nu i se termine norocul
AnGeL
+1
ei,ei,ei.... shi vbits voi di noroku meu,a? adiq vbits mai diparti.... nii ini plashi s vad k eu is norokoasa))
hatea eu kred k aishi nui in norok.... dak la o pers. nui plashi di mini ap in gind o trimat sh nu ma mai intereseaz.... eu kiar nu intsleg kum sa ma starui eu pt shineva dijeaba.... nu kred k merita.... k dak ii om normal ap ar vide kum sint eu.. da dak s uit la mini ku prioritate k la mini jeanshii nus di la melange sau mobu nui din ultima kolektsie ap asta ini provoaca dezgust sh o leak mila fatsa de persoana ceea pt k are o viatsa ku asha prioritats.... da vapsheta eu rar ma indragostesk.... eu dak is singuru kopil in familie ap am avut toata vremea ce miam propus, sh dak a sai bat bini la kap pi a mei ap a s am sh mob nou in fiekari sezon sh jeanshi di 250$.... eu prosta nu vreu sa keltui banii parintsilor mei, deatita k ii respekt munka lor.... asha k eu nu intseleg pi pielea mea ce insamna s nu fii iubit/a
Corina la 2 noaptea so apukat s skrie compuneri
da cum sa cucereshti pe cineva care tsine la tine (mult tsine).. dar poate iubeshte pe altcineva??
KarauL
nishi cum
s petreci mai mult timp impreuna ... mai ales seara jelatelino tete-a-tete .... cite oleac ... cite oleac ... tre s poluceasca ....
Вы здесь » La taifas!! » Любовь & Отношения/Dragoste & Relaţii » Cum poti cuceri pe cineva care nu te iubeste?