La taifas!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » La taifas!! » Chat! » Religia

Religia

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Sunteti religiosi?ce religie aveti? Credeti cu adevarat? sau din frica? ce va place shi ce nu va place in religie.... & co

0

2

nu cred
shi punctum )))

0

3

KilyGonzales

maria mea написал(а):

ce va place shi ce nu va place in religie

0

4

impotriva religiei (in forma pura), in principiu, nu am nimic, pentru ca in sine este tendintza omului spre necunoscut, spre univers, spre infinit
in schimb interpretarea religiei, sub forma diferitor curente religioase, nu ma intereseaza
shi cu atit mai mult nu ma intereseaza, shi chiar ma deranjeaza, institutziile religioase, pentru ca nu fac altceva decit sa'shi impuna punctul propriu de vedere, de multe ori eronat

0

5

ei kum .... religioasa , adika kred in D-zeu .... dar nu merg des la biserika ... nu tzin tot postu /post negru  ,adiak sunt multe   de aestea kare nu totdeauna pot sa le indeplinesk .. .da de pashte de  ex.pot sa merg noapte la slujba .. .etc....

da iaca  kum is amu ... ap ma gindesk .... unde-i D-zeu ... shi de ce nu  ma ajuta in momentele estea kind mi-i ff/greu .. .etc...
eei karoce ....amu6 iara a sa inshep sa ganesk malina .. asha k mai bine ies de aici ((

0

6

eu cred... dar nu asha de parca Dumnezeu e un stari4iok acolo sus cu un bat in  mina :) in orice caz este ceva mai sus de noi  :) mai perfect.... Dar relgia in sensul ei ma intereseaza, pentruca este o interpretare filosofica aunur oameni tare puternici :)
dreep ash vrea sa citesc parerea ta, sau viziunea ta asyupra religiei ;)

0

7

la jumati la 2 nu pre nia vorghi despri religie...
krochi.... nu merg la biserika, nu ma rog & co.... deshi poate ar trebui....
in religie sunt multe pilde kari vorbesk foarte klar unele principii, modele din care s invets.... krochi este ka un fel de baza pt mini... desi se spune ca este voia lui Dumnezeu, este pilda sheia ku 3 slujitori shi banii kari li sau dat kari arata k totul e in minili oamenilor... shap esti variantu ista ku "intoarce celalt obraz"  yak aishi muuuuuuuult timp nu eram diakord.... da pi urma mam gindit k nu trebu s ti superi pi oameni sh daka tea lovit lasate lovit inka o data k persoana sash lese toata furia... trebuie sa fii mai presus de asta.... Iisus nu sa suparat pi oameni k L-au rastigint.... in general uneori kind ma inervez tari imi spun mie "Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac" shi dupa asta incep sa vad lukrurile din punctul lor/lui/ei de vedere sh ii intseleg shi nu ma supar k oamenii ishtia nu ma intseleg, unica shi li doresc ii ca sa treaca peste asta sh s poata trai normal fara nevoia de a crea probleme.... apoi eu am avut o perioada kare nu kredem dilok.... amu insa am ajuns la un fel di konkluzie... o spun foarte rar pt k pentru unii suna ridicol, insa eu nu shtiu de ce is ferm konvinsa ka: exista ceva care la diferite popoare se numeshte diferit, si eu cred ca nu sta sus/jos/& co.... eu cred ca o parte di Dumnezeu sta in fiecare din noi in subconstientul nostru, de aceea noi shi sintem o bukata din El shi eu kred k toate emotsiile negative sau pozitive kare le kreezi se reflekta asupra ta pentru ca noi suntem uniti intrun mod oarecare... shi multe lukruri se intimpla datorita inconstientului nostru... ce atitudine avem fata de noi asha shi se komporta cei dinprejur, ceea ce ne dorim FOARTE tare shi suntem convinshi ka este adevarat se indeplineshte deoarece oamenii la kare ai transmis emotsii pozitive te ajuta kiar daka nu ishi dau seama.... shi asha mai departe....

PS: nii leni s mai skriu.... kiar nam kef amu s vbesk di religii... asta la mini foarte rar

0

8

dreep
nice... super....
dar eu am inteles ca Dumnezeu e un prikalist tare jestokii... credca lui e scucina acolo sus... shi de asta shi a creeat lumea asta cu oamenii aceshtia, sa vada cum ei se zbat in viata asta, cum inceraca sa faka ceva.... dar sfirshitul e unu....poate spun prostii dar eu alta explikatie nu gasesc... pentru ce sa creez o lume de asha fel, sa le dai tot ce e mai bun dragostea prietenie fericire shin intrun moment sa eai tot, pentruce indeobshte el a inventat Moartea, crima, lacomia... ??? pentru ce?
ujasss

0

9

Wiz_ingerashul
pai nu pre sunt deacord cu tine...
Dumnezeu tio dat viatsa, in rest el de nimik nu rapunde... oamenii ajung departe nu pt k ii ajuta Dumnezeu, dar pt k ishi permit sa ajungi departe... shtiu suna ridikol)) dar inkipuits eu tsie sats daruiesk akum o iahta de 5*... ashai k nuts vine a crede? primul gind: mie? iahta? park nu its vine a krede.... krezi in viatsa k Dumnezeu ii rau sh viatsa ii gre => asha sh esti... fiekare are adevarul sau in kare krede... eu presupun k e mai bine dak te uits optimist la tot, sh kiar cea mai grea etapa o iei optimist... shtii kum era prikolu shela ku un om kare vorbeshte ku ingeru pazitor dupa moarte... shi ei vad urmele in deshert k mereu is doi oameni... shi ingeru spune:vezi,eu mereu am fost linga tine.. insa kind era mai perikuloase lokurile se vedeau urmele numai unei persoane... sh omu se revolta k la lasat la greu, iar ingeru ia spus ka nu la lasat,dar la dus in spinare) orice lukru,kit de greu nu ar fi, te face mai puternic k s potsi trai mai linishtit... gindeshtete k este un lukru necesar pt a te dezvolta...

0

Вы здесь » La taifas!! » Chat! » Religia